ShishAroma teszt – Cherry

Feladó: Gyombolai Zsigmond

Termék: Shisharoma vízipipa kavics teszt – Cherry

Vízipipa ásvány, cseresznyés

Csomagolás, külső: A jól záródó, kézbeillő kis vízipipa köves dobozka engedelmesen várta, hogy újdonsült gazdája izgalomtól remegő kézzel nekilásson a kinyitásnak. A nedves cseresznyék meghozzák az ember kedvét egy kis pipázáshoz, a dizájnnal még mindig nincs semmi bajom, a zárhatósággal meg végképp. Jónak ígérkeztek a piros lében úszó kövecskék egy alapos füstöléshez. ( 9 )

Illata: Hmmm… Már kinyitva is csodás volt a vízipipa kő illata, cseresznyés cukorkára emlékeztetett első szaglásra, és sok kedves emlék úszott be a fejembe… Füstölve is finom illata volt, tényleg, az az igazi jóféle cseresznye. Nem ilyen betonízű német cseresznye, hanem az az illatos, nyári cherry-s vízipipa aroma lengte be a szobát. ( 9 )

Ízről: Ha ez is igazi cseresznye-kivonatból készült, akkor öljetek meg, de nekem vízipipa kő íze is inkább cukorkás volt. Finom, édes, nem tolakodó, de kellően fűszeres és átható ízt éreztem, de nem a valódi cseresznye ízét. Az kicsit más. Ennek pontosan olyan íze volt, mint minden olyan dolognak, ami cseresznyés ízűnek van kikiáltva: gumicukor, fagyi stb., sőt, ezeknél még valamivel élethűbb, de nem pontosan az igazi mása. Talán akkor nem lenne elég karakteres? Nem tudom, mindenesetre így nagyon finom, és egy pillanatig sem kellett kutatnom az ízek után: egyszerűen cherry. Se több, se kevesebb. :) ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Gyári T4-es pipa (55 cm), phunnel kerámia, Al Fak* fólia, és össz 3 db (2x 3 db fél) 33 mm-es Three Kings öngyulladós szén.

Egyéb: A füstje szép nagy volt a vízipipa kőnek, a végére kicsit már gyengült, egy jó erős, normál pipázás volt ez így. Meggyőző termék: erőteljes íz és illat, tömör füsttel, jó időtartammal. Ez jó, és kész, kár ragozni. A következő kérésem pedig egy ShishaSyrup vízipipa ízesítő lenne, méghozzá fekete szőlős ízben. Előre is köszi! Még egy dolog: ha a táblázatban a szisztéma az, hogy a vastag betűs övezetbe még jöhet teszt, a vékonyba pedig már nem, akkor érdemes lenne a Cherry-cola-t és a Citromot is megvastagítani. ;)

Szia Zsiga, köszönjük a tesztet. Jelentem, rövest vastagítunk. Valóban nem színtiszta cseresznye, de ez maradjon köztünk;-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.