ShishAroma teszt – Szilva

Feladó: Révhelyi Balázs

Termék: Shisharoma- Szilva

vízipipához szilvás aromás ásvány

Csomagolás, külső: Már több tesztemben is leirtam.NAgyon szép jól zárható doboz. Akár mi tudunk tárolni benne dohány vagy kavics esetleg más dolgok. A cimkén nagyon szép szilva látható. Nagyon jól néz ki rajt ez a cimke Nagyon jól “összerakott” kis doboz. ( 10 )

Illata: A doboz kibontása után már egyből megcsapott a vízipipa kő illata. Finom szilva illatot áraszt magából ez az újdonsült vízipipa kavics. Az szilva melett más finom illatot is éreztem. Nagyon finom karakteres illata van.  A dohányok nagyrészének nincs ilyen jó erőteljes illata teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. ( 10 )

Ízről: Az ize érdekes,szilva de mint ha valami fűszer lenne még melette. Igazi finom karakteres szilva ize van. Mindenesetre a legfinomabb szilva amit szívtam.  Nagyon élethű szilva íze olyan mintha szilvát ennék. Nálam a dohányok hátrányba kerültek ezekkel a finom vízipipa kavicsokkal szemben.  Olyan erős ize volt hogy a pipa takaritás után is szilva illatú :)  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Pipa: Aldn nomád,
Szivócső: Rzn
Kerámia: Vrtx
Szén: 3 fél Ccbrco
2 réteg háztartás alufólia
Htartó sapka az elején.

Szia Balázs, Köszönjük a tesztet. Nálam is hátrányba kerülnek a dohányok. Ismerve a fogyasztók egyéb füstölgési szokásaait, nyugodtan mondhatom, hogy a legnagyobb részük egyébként nem dohányzik, tehát jó hogy van nemdohányzó verzióa vízipipa dohányok mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.