ShishAroma teszt – 2 alma

Feladó: Demeter Gusztáv

Termék: ShishAroma vízipipa ásvány teszt – 2 alma

Kétalmás ízű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa kavicsos doboz mérete elég feltünő, ha egy dohányboltban veszem, mert nagyobb a hasonló termékekhez képest.Az üzletben ahol vásároltam volt olyan doboz ami folyt. A felnyitás kicsit nehéz volt, de ez az erős zárásnak köszönhető.A kinézet nem túlbonyolított inkább lényegretörő. Praktikus de azért egy kis dizájn azért feldobná, az új csomagolást még nem láttam. ( 8 )

Illata: Felbontás után elég erősen érezhetőa ShishAroma illata. Többen is megszagolgatták az ismerőseim közül, mindenki mást mondott rá. Nekem leginkább a fahéjas almás sütire emlékeztetett az illata, Al Fk almásat szoktam szívni, két külön illat, nem lehet egymáshoz hasonlítani.Nekem hiányzott egy picit az erősebb alma illat. ( 8 )

Ízről: Az íze lassan jött, nehezebben indult mint egy dohány. Az illatához képest az iz nekem gyengébbnek tűnt, de fokozatosan erősödött. A pipázás végéig egyenletes volt, de lehetne erősebb az alma. Összeségében nekem tetszett, lassan barátkozom az újdonságokkal. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Al Fk 36″-os
Vortex kerámia
4rétegű normál fólia
2 ccbrco

Egyéb: Nagyon vártam , hogy kipróbálhassam a shisharomát, nem okozott csalódást.Ez volt az első alkalom, hogy kavicsot használtam a pipába, de kiváncsian várom a többi ízt.Amit szivesen kipróbálnék:szilva, fekete szőlő, csoki+menta, exotic mix.

Szia Guszti, köszönkjük a tesztet. Kérlek mailben írd meg a telefonszámodat, melyik üzletben vetted, hogy kicserélhessük a sérült dobozokat. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibás áru legyen polcon. Küldjük a pótlást, illetve beszélnünk kellene 1-2 másik 2 almás ízről is, de ezt személyesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.