ShishAroma teszt – Citrom-menta

Feladó: Beckl Gábor

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Citrom-menta

Vízipipa kő citroms + menta ízesítéssel

Csomagolás, külső: Már egy párszor leírtam a vízipipa ásvány-dobozzal kapcsolatos gondolataimat, de itt egészen mást tapasztaltam. Nagyon megnyerő az új külső, sokkal jobban tetszik, mint az eddigiek. Úgy érzem strapabíróbb is. A többire is nagyon jó lenne ez a négyszögletes doboz. Szerintem jobban zár. De mindenképpen jobban néz ki. ( 10 )

Illata: Ez az illat vitte eddig a vízipipa kavicsok közül a pálmát. Jobban lehet érezni a mentát, de nagyon kellemes. A citrom is megfigyelhető, én egy kis édeskés illatot véltem felfedezni benne, annak ellenére, hogy citrom-mentáról van szó. Nem értem hogyan, de nagyon megnyerte a tetszésemet. Ez a két íz nagyon jó kombináció. Talán az egyik legjobb. ( 10 )

Ízről: A vízipipa kavics íze először nálam másképpen hatott. Az első néhány szívásnál erősen dominált a citrom, majd az 5-6. szívásra erőteljesen megjelent a menta. Az doboz kinyitásakor érezhető édeskés illat itt megszűnt. Most tartok körülbelül a 20. szívásnál és le vagyok nyűgözve. Ez az íz fogott eddig meg a legjobban. Nagyon intenzív, karakteres ízről beszélhetünk. Ezt ajánlanám mindenkinek. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Tp mrk 55cm-es 3 csöves vízipipa, mosható cccra cső, vortex kerámia, 4db coco coal szén, hőtartó elején, végén, háztartási alufólia(körkörösen lyukasztva), csapvíz.

Egyéb: (Az íznél 20. szívást említettem, a “Meddig tartott?” kérdésre pedig 60-70perc-et jelöltem. Ez azért van, mert elkezdtem írni a tesztet a pipázás megkezdésekor, és addig vártam, amíg vége nem lett.)

Szia Gábor, köszönjük a vízipipa ásvány tesztet. Ez a doboz lesz minden íznél, szerintem május közepéig tudjuk lecserélni a régit, ahogy a régebbi dobozkészleteink fogynak. Az újabb ízek már egyből ilyen dobozba fognak kerülni. erről részletesen itt olvahatsz.  A vízipipa-partys ötletetdet a levélben leírtak szerint tudjuk támogatni, persze csak szemlyes találkozás után.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.