ShishAroma teszt – citrom-menta (lemon-mint)

Feladó: Csonka László

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Lemon mint (citrom-menta)

Vízipipa kő citroms + menta ízesítéssel

Csomagolás, külső: A már jól megszokott átlátszó 120grammos műanyag dobozban fehér fedéllel beszerezhető shisharoma vízipipa kő. A fedelén feltüntetve az íz, és a doboz alján pedig minden egyéb részletes információ fel van tüntetve. Nagyon jól zárható a doboz, nem érződik ki az illat, és nem folyik ki belőle a melasz sem. Nagyon jó praktikus, dizájnos doboz.  ( 10 )

Illata: Nagyon kellemes illata van. A Citrom és a menta nagyon jól passzol egymáshoz. Kiegyenlítetten érzem a citromot és a mentát is. Kissé édeskés, olyan cukorkás illata van. Füst formájában is érezni mindkét illatot, de inkább a citrom dominál akkor. Összességében nagyon finom és kellemes illata van! ( 9 )

Ízről: Nagyon finom íze van. Szívás közben frissítő íze van. A nyelvem  hegyén érzem leginkább a citromot. A két íz nagyon összepasszol. Nagyon finom ízt adnak ki együtt! A meleg nyári napokon életmentő is lehet!:D Összességében nagyon finom az íze, ajánlani tudom csak!:) ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 70cm-es Aladin amira vízipipa 3db bamboocha szénnel, alap egyiptomi kerámiával és szívócsővel!

Egyéb: Tudom hogy már az ajándék shisharomáért ez a teszt már “nem száll harcba” de gondolom hogy a vélemény és a teszt nem árt!

Szai Laci, köszönjük a tesztet. Minden visszajelzés jól jön, és nagyon hálásak vagyunk érte, hiszen a termékfejlesztés legjobb eszköze, ha a fogyasztó ad visszajelzéseket. Várunk minden visszajelzést, tapasztalatot, javaslatot. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.