ShishAroma teszt – kókuszgolyó (cho-co-rum)

Feladó: Szabó Gabriella

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Kókuszgolyó (Cho-co-rum)

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: Ez az új fajta átlátszó műanyag doboz szépen kivan alakítva négyszögletesen, lekerekített sarkakkal. Fehér menetes kupak van rajta, ami nagyon jól bezárja a vízipipa követ. Nem folyik ki a melasz, szóval könnyen lehet hordozni, a régi dobozzal ellentétben. Az elhasznált ásványokat újra tudjk benne tárolni,esetleg dohányt is, nagyon praktikus kis időtálló doboz! A kupakon matrica angolul az íz nevével ellátva, fölötte pedig egy kép róla,amiről egészen csak meglehet kívánni a kókuszgolyót. :D A doboz alján részletes magyar használati utasítás található. ( 10 )

Illata: Az illata nagyon erős. Először tömény rumot éreztem az ásványon, úgy is voltam vele, hogy ez már nem tetszik. Viszont mikor megszagolgattam még párszor éreztem a finom kókuszgolyós illatot. Nem mű illatot lehet érezni, hanem igazi kókuszos-rumosat, nagyon finom és kellemes.  ( 10 )

Ízről: Miután feltettem a szeneket, 2-3 szívás után volt érezhető az erőteljes íz. Meglepően finom volt, amilyen erősen rumos az illata, annyival másabb ez szívás közben. Finom, nem mű, hanem igazi kókuszgolyó íze van. Nagy felhőket lehet vele fújni, nincs kispórolva belőle a szirup. Az ízt a pipázás végéig érezni lehetett, nem gyengült el a végére sem. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Itthon szívtuk az udvarunkon egy 47cm-es TopMark 2 szívócsöves vízipipával, genie vortex kerámiával, sima fóliával és 3 db bamboocha szénkockával.

Egyéb: Finom nagyon ez az ásvány is! Szerintem csinálok még egy-két tesztet, mert tetszenek az ásványok.

Szia Gabi, köszönjük a tesztet!, Egy apróság az első illatolásról. A kavicsok be vannak zárva a dobozba az illatukkal együtt. Ott laknak, hetekig, hónapokig, és természetesen kitöltik a dobozt olyan tömény illattal, amilyennel csak lehet.  Levegő nuku… Amikor kinyitod és beledugod a nózidat a dobozba, természetesen túl tömény illatot érzel hirtelen, ami rendesen „odaver egyet”. Szóval én nem a dobozt, hanem a tetőt szimatolom általában, de azt is csak a kinyitást követő 1-2 perc után…Tudod, mint amikor parfümöt szagolunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.