Shisharoma kő teszt – Zöldalma (green apple)

Feladó: Palicz Andrea

Termék: ShishAroma vízipipa kő – Zöldalma

Ásványi kavics, zöldalmás aromával

Csomagolás, külső: Az mint eddig is egy átlátszó műanyag dobozban érkezett. a vízipipa kő. A fehér kupakon egy matricán egy almás kép és a kő neve volt látható.A doboz alján is van egy matrica ezen olvasható a felhasználási javaslat, származási hely, összetevők. A dobozban a 120g kő jó sok sziruppal.A kövek körülbelül ugyan akkorák. Látszik rajtuk ,hogy jó sok melaszt beszívtak.A kupak nagyon jól zár a melasz egyszerűen nem tud kifolyni. Összességében nagyon korrekt, egyszerű de nagyon jó. ( 10 )

Illata: Az illata elsőre meglepett mert kicsit mintha túl édes lett volna, hasonlítani a legtöbb boltban kapható almás kemény cukorhoz tudom. Ezt leszámítva érezhető az alma is, ami kellemes és frissítő hatású volt. Nincs túl nagy különbség a dohányokhoz képest. Összességében  már ezek alapján is tudom jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, plusz még az íze  és a füstje teljesen át tud téríteni a dohányról a kavicsra .( 8 )

Ízről: Az illathoz képest kicsivel gyengébb volt az íze, az alma azért jól kivehető , de mintha torokhűsítést is éreztem volna ( ez egy nagy plusz nálam így nyáron főleg ). Egész hamar beindult, a füstre nem lehet panasz, sőt. Az íz egész sokáig kitartott. Nekem személy szerint az összes kavics ízlik mert nagyon el vannak találva, nem is olyan károsak és is olyan drágák mint a dohányok ezen kívül többször is lehet őket használni.Az illatok zárt térben pipázás után még sokáig érezhetők. Összességben nagyon jó volt a füst az íz is elég jó volt, 9,9 pont.( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Zárt térben 2szer tömtük, az elején még kell a hőtartó sapka de miután elindul már felesleges. Khalil Mamoon Bahria vízipipa óriás hőtartóvalRazan mosható szívócsőVortex kerámia2 kocka Bamboocha szén. Ergonómikus szipka, 4 réteg háztartási alufólia sűrűn lyukasztvaEzek a kövek nagyon jók legalábbis szerintem, személy szerint azt gondolom ,hogy megkockáztathatom , hogy jobb mint a dohány.

Kedves Andi, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy elnyerte tetszésedet a vízipipa kavics. Jelenleg egy még újabb alma verzión dolgozunk (közel-keleti kérésre), mert ott is egyre nagyobb teret hódít a kavicsunk a dohányok mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.