ShihsAroma teszt – Málna

Feladó: Bánkuti Gábor

Termék: Shisharoma vízipipa kő – málna

Vízipipa ásvány, kő, málna aromával

Csomagolás, külső: Ismételten csak azt tudom mondani, amit eddig. Nagyon meggyőző, egyszerű, dizájnos vízipipa kavics  csomagolásról beszélünk, minden fontos információval az alján. Tetszik a málnás kép, igazából ahogy ránézek, rögtön érezni akarom az ízét. Szóval ez eddig talán a legjobb. Megy is a 10 pont neki.  ( 10 )

Illata: Ezután az illat után döntöttem el, hogy a Shisharoma vízipipa ásványi kő összes ízét ki fogom próbálni, mert eddig egyik sem okozott csalódást. Mint ahogyan a málna ízű vízipipa ásvány sem. Nagyon erős málna illat szivárog ki a dobozból. Eléggé intenzív, és egyben kellemes. Így szerintem összességében 9 pontot érdemel a 10-ből. ( 9 )

Ízről: Ez esetben a vízipipa kő íze szerintem teljesen hasonlít az illatra. Rengeteg füstöt ad, így megéri megvárni, hogy beinduljon. Sokáig érezhető volt az íze, bár ilyen 40 perc után már alig éreztem, viszont a füst még mindig elárasztotta a szobámat. Szeretem az édes ízeket, és ez eléggé édes, de aki nem szereti a nagyon édes ízt, szerintem annak is bejön, mert annyira nem dominál benne. Szimplán kellemes. Igazából a málna volt a kedvencem a dohány kategóriában, de megtaláltam a párját az ásványoknál is, hála a Shisharomának. Remélem lesznek még ilyen pillanataim.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Top Mark 47 cm-es vízipipa, vortex kerámia, mosható cső, háztartási alufólia (4 réteg), tisztított víz, three kings 40mmes szén, hőtartó sapka (az elején és a végén egyaránt)

Szia Gábor, köszönjük a vízipipa kő  tesztet. Hamar lenyomtad mind a 4 lehetőséget. Reméljük hogy az összes többi, tesztakción kívüli shisharomás pipákolásod is ugyanilyen kellemes lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.