ShishAroma teszt – kókusz (coconut)

Feladó: Lacsán Éva

Termék: Shisharoma vizipipa kavics kókusz

Vízipipa kavics, kókuszos ízben, aromával

Csomagolás, külső: Tetszetős a vízipipa ásvány kör alakú csomagolása. Nagy előnyére szolgál, hogy visszapattinthatós a teteje, így nem kell félni attól, hogy esetleg elpárolog az illata. A matrica színvilága nagyon harmonizál a kókusszal, hiszen a kék szín a tengerre emlékeztet, és nagyon jól mutat fölötte a félbevágott kókuszdió. :) Elegendő mennyiségű folyadék van rajta, így minden kavics képes teljesen jól beszipákolni az aromát. Biztosan nem fogsz „találkozni” meztelen – csupasz kaviccsal. :) (Ez jó hír.) (10)

Illata: Amikor beleszimatoltam a dobozba, valóban olyan érzésem volt, mintha igazi kókuszt szimatolnék. Számomra nagyon jó volt, hogy nem egy vad műillattal találtam szembe magam, hanem tényleg az eredetire teljesen “emlékeztető” illata van. Nekem teljesen meggyőző volt ez az illat. (10)
Ízről: Be kell vallanom, hogy ez volt az első találkozásom a vízipipa kaviccsal – mivel hogy eddig “csak” dohányt szívtam. Valóban nagyon kellemes kókusz ízt éreztem és dohányos létemre nem hiányoltam belőle a nikotint. Megdöbbentő volt számomra, hogy semmilyen kellemetlen utóízzel nem találkoztam. ( Egész kellemes íze volt )
Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Családi “sörben” próbáltam ki. :) A legkellemesebb élményt az okozta – és most senki ne “kövezzen” meg érte, de a szobában a rituálé után is kellemes illat terjengett és nem a tipikus tömény dohányfüst. :) (bocsánatot kérek a vízipipa dohány termesztőktől)

Kellemes csalódás ért, mert ugyanannyi „füst” keletkezett a szívásakor, mint a rendes dohánynál szokott. Ami érdekesség még feltűnt, hogy viszonylag gyorsan „elkezdődött” a „füstölgés”.

Szis Éva, köszönjük a tesztet. Senki nem fog megkövezni :-) Úgy látszik belehúztak az Évák a kókuszos vízipipa ásvány tesztelésbe…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.