Vízipipa kő teszt – Citrom-menta

Termék: Shisharoma-/Citrom-Menta/ [Lemon-Mint]

Feladó: Ludányi Dávid

Vízipipa kő citroms + menta ízesítéssel

Csomagolás, külső: Egy újabb fajta vízipipa kő csomagolás…nem a szokványos kerek doboz hanem egy szögletes,lekerekített sarkakkal ellátott doboz. Nem túl figyelemfelkeltő, nem is túl csicsás…ez a csomagolásra szerintem jobban felfigyelnek az emberek. Sokkal dizájnosabb mint a kerek doboz,és nem vágja szét az ujjat a műanyag perforáció, mint a sima kerek tárolón.10/9 ( 9 )

Illata: *szagol*
Nem túl tolakodó…édeskés és kicsit mentolos..szinte olyan mint a Col*rex gyógyszer miután el van készítve.A menta a háttérben van de egy erősebb szívásnál inkább a citromzselés szaloncukorra hasonlít…finom édeskés, egész finom illata van csak a mentát kicsit hiányolom belőle…  ( 8 )

Ízről: Itt már a citrom nem annyira édes mint az illatánál, a menta egy tisztességesebb szívásnál már kiérződik, de szerintem a menta dominálhatna mert, a citromnak alapvetően gyengébb íze van szerintem, de egy pár szívásnál mintha lime-t(zöldcitromot) éreztem volna…viszont egész kellemes..az Al-S**tan dohány ízét simán lekörözi.
( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Babylon 55cm-es vízipipa
K*ya Phunnel kerámia
Cccra mosható szívócső
Hideg víz a tartályban egy kis citromlével
N*khla 50mm-es öngyülladós szén
2 réteg grill fólia

Egyéb: Mintmár a 2 tesztemben leírtam a méret előnyeit hátrányait…nem szaggat alufóliát,de viszont a kerámiát eltömítheti…(csak az egyiptomit)
Így egy gyakorlatos nap után jólesik egy kis citromos pihi :D
(És ha lehetne akkor szilvás shisharomát kérnék :D már nagyon piszkálja a fantáziám) :D

Szia Dávid, köszönjük a tesztet. Ezek szerint megjött a postás…Mi is úgy gondoltuk, hogy a termék megérdemel egy nemesebb csomagolást. Az év első felében folyamatosan lecseréljük az összes termék tégelyét erre a lélek és kézbarátabb verzióra. Az íznél igazad van, egyetlen ShishAroma, Shishasyrup íz sem “tiszta íz”, alap-aromákat összelocsolni nem érdemes, megpróbálunk minden ízbe valami érdekeset csempészni…Várjuk az exotikus mixes tesztet. Készülj arra, hogy az erősebb ízkavalkád lesz. használat előtt rázd alaposan össze.

Vízipipa kő teszt – Citrom-menta” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.