ShishAroma teszt – citrom (lemon)

Feladó: Mezei Boglárka

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Lemon (citrom)

Vízipipa kavics, ásvány, citrom ízben

Csomagolás, külső: A doboz új stílusa még mindig nagyon tetszik. Sokkal jobb, mint a régi doboz. Az oldalai le vannak kerekítve, amitől elegánsabban néz ki mint a másik. A teteje lecsavarható fedél, amire rá van írva,hogy Lemon, azaz citrom. Fölötte van egy kép egy félbe vágott és egy egész citromról is, ami még díszesebbé teszi. A csomagolást illetően nagyon praktikus, hogy a kő be van csomagolva fóliába, mert így a nedvességet jobban megőrzi. A doboz alján megtalálható a kellő információ az ásványról. ( 10 )

Illata: Az illata hasonlít a kedvenc citromos cukorkámra, nagyon tetszik. :D Kellemes és egyben frissítő. Véleményem szerint sok citromot nem látott, de ez a citromos aroma nagyon jól helyettesíti az ízét. A kavicsok jól el lettek árasztva melasszal lehet megdőlt a kanna picit. :D Pillantok alatt átvette a szoba ezt az erős de fincsi citromos illatot. ( 10 )

Ízről: Pipázás előtt vettem abból a cukorból és amellett szívtam. Nagyon jó együtt, szinte ugyanaz az íz. :D Nem igazi citromos, olyasmi mint az illata. Nekem nagyon tetszik, mert finom és nagyon frissítő a melegben. Nagyon nagy füstöt tudtam fújni a kaviccsal már az elején is. A végén már picit gyengébb volt az íze, de még akkor is ugyanúgy sok füst volt. Úgy egészében finom, kellemes. Jó kis kombináció lenne csokival, esetleg naranccsal. *.* Remélem lesz hasonló! ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 37cm-es TM vízipipával tömtem. Vortex kerámiába 2 réteg alufóliával. 2 cocobrico kókusz szén volt rajta a két szélén. Zárt térben egy szobában szívtuk.

Egyéb: Megint oda jutottam, hogy újabb kedvencem lett, de igazából mindegyik nagyon jó :D Amit írtam az íznél, azokat szerintem nem lenne rossz ötlet megpróbálni! Köszi!

Szia Bogi, köszönjük a tesztet, és az ötleteket is. Az a helyzet, hogy nyitott kapukat döngetsz:) A csoki-narancs kombó már készen van, illetve a citromos-narancsos keverék is, friss mentával, kis vaníliával. Ez utóbbi Mo-on még nincsen forgalomban (az Arab-félszigeten más márkanév alatt árusítjuk – a razan név biztosan ismerős;-) – de év elejétől itt is elérhető lesz.

ShishAroma teszt – citrom (lemon)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia, azta :D nagyon várom! Amint van venni is fogok, mert nagyon jól hangzanak! *.* :D Remélem minél hamarabb lesz :DD

  2. Ez alapvetően attól függ, mikor végzünk a többi ízzel, ami tesztelés alatt van. Amint kész az új sorozat, suhan a polcokra. Pillatanatnyilag a tiramisuval küzdünk…Megnyugtatásul: pacalpörkölt ízű nem lesz :-)

  3. :DD Körülbelül mikorra várható ?:D Szalonna mentás, esetleg citromos grillcsirke kombók nem lesznek ?:S :DDD

    1. Sós ízek egyenlőre nem lesznek, csak édesek. Igen meghökkentő kombinációk:D De legkorábban januárban jön az új kollekció, addig még gyúrunk rajta :-)

  4. Az is nagyon érdekelne! Biztos, hogy nagyon finom lesz! :D Alapból imádom az almát, az almás pitét meg főleg! :D Esetleg megtudható, hogy fahéj lesz-e benne?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.