ShishAroma teszt – Cherry +cola

Feladó: Lacsán Éva

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Cherry+Cola

Vízipipa kő, cherry coke-os ízben

Csomagolás, külső: Nos, nekem ez az új vízipipa kő csomagolás jobban tetszik, mint a régi, de lehet, hogy csak én vagyok „elfogult”. :))) Ez számomra könnyebben nyitható és jobban „tárolható”, mint az előző. Ha, azt is figyelembe veszem, hogy esetleg több féle illatú kavicsot is tartanék otthon, akkor egymás mellett könnyebben elhelyezhető. A matrica egyenesen „elvarázsolt”. Olyan érzésem támadt, mintha azonnal kellene innom egy hideg italt, tele jégkockával, cherryvel, amit cólába  keverek bele. ( 10 )

Illata: Naháááááát, a cherry-colás vízipipa kő  illata egyenesen „tökéletes”. Olyan, mintha valóban cherryt illatolnál, amiket kólába áztattak bele. Teljesen felkeltette, az „érdeklődésemet”, hogy azonnal kipróbáljam. Annyira jó élmény volt beleszippantani, hogy, ha tehetném, akár egész nap szipákolnám ezt az illatot, – állítom, sokkal jobban járnék, mint a büdös városi levegővel. :)) ( 10 )

Ízről: A vízipipa ásvány íze sem okozott csalódást. Annak ellenére, hogy – én, mint „betanított” alkoholista imádom a cherry ízét, megtaláltam benne a jellegzetes aromát. Igazán minden elismerésem az íz összeállításáért, Ezt bírom annak ellenére mondani, hogy viszont nem vagyok kólafüggő, mégis ez így együtt, hát valami fantasztikus. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Családilag pipáztunk, a leányom, a legjobb barátja és én. Majdnem vissza kellett élnem a korommal és a családom belüli „beosztásommal” – miszerint én vagyok a nagy magyar anya – és az lesz, amit én kérek :)) – mert ezek a „kölykök” alig akarták odaadni a csövet,  hogy én is szívhassak belőle, mert nekik is annyira bejött. Pedig, ha tudnák, hogy szinte a sorsot hívták ki maguk ellen, mivel a cherryt annyira szeretem, hogy akár a világ végéig is elmennék ezért az ízért. :)))

Szia Éva, köszönjük a tesztet. Igazad van, a megszolgált előjoggal néha vissza kell élni, ha rendet akarsz tartani a fészekben :-))) Szerencsére nem kell a világ végére elmenni az ízért, arra gyúrunk, hogy egyre több helyen kapni lehessen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.