ShishAroma teszt – pina-colada

Feladó: Mezei Boglárka

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Pina Colada

vízipipa kő, pina colada ízben

Csomagolás, külső: Modern műanyag díszdobozban van a vízipipa kavics. Fehér csavaros teteje van és nagyon jól zár. A tetején egy barna-fehér matricán fel van tüntetve az íze és egy kép is van rajta egy pohár koktélról, alatta pedig egy félbe vágott kókuszdióról. A doboz alján is van egy sima fehér matrica, feketével ráírva minden fontos dolog amit tudni kell róla. ( 10 )

Illata: Mikor kibontottam egyből tömény kókuszos ízt éreztem, picit megbújva a háttérben ananászt is. Picit vizsgálgatva egyre finomabbnak és érdekesebbnek tűnt. Bár ilyen koktélt még nem volt alkalmam inni, kellemes illata volt és magával ragadott. Leginkább a kókusz miatt vettem meg, mert az nagyon finomnak és erősnek tűnt benne. A kókusz szerintem valódi adelékanyag, nem utánzat, az ananászt nem érezni az illatán annyira. ( 10 )

Ízről: Amint az illata, úgy az íze. Nagyon finom erős kókuszos íze van. Krémes, picit mintha tejes lenne, ananász kiséri a háttérben, ez összességében nagyon nagyon finom! Teljesen másra számítottam, de isteni! Amint mondtam erős a kókusz benne, de nem annyira,hogy az kellemetlen legyen, esetleg túl édes, pont el van találva ez a vízipipa kő! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények
: A szobámban pipáztam egy 55 cm-es Aladin Zebra vízipipával, az alap csövével és mini phunnel kerámiával, 2db egész cocobrico szénnel.

Egyéb: Eddig ez a kedvencem, nagyon érdekes, egyszer biztos,hogy ki fogom próbálni a koktélt is! Szia Bogi, Köszönjük a tesztet. Valóban, mind a kókusz, mind az ananász, mind a rum valódi és nem mű ízesítők, ebben a termékben nem a kémikusok, hanem a természet alakított nagyot…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.