ShishAroma teszt – Szilva (plum)

Feladó: Bencsik Dániel

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – szilva

vízipipához szilvás aromás ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa kő régi csomagolás jobban tetszik, de az új meg annyiból praktikusabb, hogy egyszerűbb kinyitni. Ha a régi csomagolást egyszerűbb lenne kinyitni, akkor az lenne a legesztétikusabb megoldás. Ötletesnek tartom, hogy a matricára fel van tüntetve a weboldal címe, mert így sokkal könnyebb megkeresni, vagyis nem is kell keresni, mert így rögtön meg lehet találni. :) ( 9 )

Illata: A shisharoma kavics illata eszméletlenül tetszett, bár ez akármelyik fajtáról elmondható, amit eddig kipróbáltam. Sokkal kifinomultabb, mint az eredeti vízipipa dohánynak és mivel vegyészkarra járok, így szeretem vizsgálgatni a különböző szagokat/illatokat. Az aszalt gyümölcsös gabonapehelyre emlékeztetett engem az illata, ami az egyik kedvencem és rögtön meg is kívántam. ( 10 )

Ízről: Alapból a szilvát, mint gyümölcsöt annyira nem is szeretem, de így vízipipa kővel elszívva nagyon jó volt az íze. :) Az íze legalább olyan jó volt, mint az illata, bár kissé kevésbé volt intenzív. Azoknak is ajánlanám feltétlenül, akik alapvetően nem szeretik a dohányt, hiszen ennek sokkal kellemesebb az aromája, valamint ez nem is tartalmaz nikotint, illetve nem füstöt szívunk be káros melléktermékekkel. Talán a dohányzásról való leszokásban is segíthet. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A vízipipa ásványt  megszokott egy csöves sima vízipipával teszteltem baráti társaságban. Shisharoma fóliát használtunk, amivel sokkal jobb volt, mert nem lyukasztotta ki a kő egyáltalán és nem került szénpor a beszívott vízgőzbe, azaz így nem volt kellemetlen szilárd részecske a gőzben. Nagyon tetszik az, hogy ekkora „füstöt” lehet vele fújni, szerintem a sima dohánnyal nem  is lehet ilyen nagyot.

Szia Dani, köszönönjük a tesztet. A gabonapehellyel nem is tudod milyen közel lőttél hozzá. Bizony, a szilván kívül van még egy rokonsága, de ez már műhelytitok. A dohányzásról leszokásban annyiban tud segíteni a vízpipa kő, hogy – mivel teljesen nikotin és füstmentes – nem piszkálja a kolinerg receptoraidat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.