ShishAroma teszt – görögdinnye (watermelon)

Feladó: Szabó Gabriella

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Görögdinnye (watermelon)

Vízipipa kavics, görögdinnyés ízben

Csomagolás, külső: Egy sima 120grammos műanyag átlátszó kerek doboz. Ráppattintható fedele van, ha sokáig van oldalasan könnyen kifolyhat a melasz, ezért hordozni nem ajánlott táskában. A tetején a jól megszokott matrica nagy betűkkel az íz neve angolul ráírva, fölötte egy szép képpel mellékelve. Az alján MAGYAR használati utasítás és egyéb információk! ( 7 )

Illata: Első szaglásra nekem töményen beütött egy ilyen multivitaminos illat, nem igazán dinnyés. Mikor jobban megszagoltam a vízipipa köveket, inkább a régi PEZ cukorkához hasonló illatot éreztem. Picit lehetett érezni azt a görögdinnyés illatot is amit a rágókba szoktak belerakni aromát, de a pez cukros, multi vitaminos illat dominált leginkább nálam. Finom, harmonikus illat,de nagyon mű. Semmi valóságos adalékanyagja nincs szerintem ennek az ásványnak. ( 10 )

Ízről: Amint azt az illatnál is mondtam, nekem inkább multivitaminos, PEZ cukorkás az íze, mint hogy görögdinnyés. Picit érezni a görögdinnyés rágós aromát is, de nem az dominál.Az első percekben is erős volt az íz, a végére sem lankadt, óriási felhőket lehet fújni vele, ebből se spórolták ki a szirupot! A füst illata kellemes, ahogy átjárta a szobát éreztem ugyanazt a kellemes multivitaminos illatot pici görögdinnyés aromával. :) Mű, de nagyon finom ízvilág!  ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: A szobámban, zárt térben szívtam a 47 cm-es 2 szívócsöves TopMark vízipipámmal, genie vortex kerámiával, 4 réteg háztartási alufóliával és 3 kocka bamboocha szénnel.

Egyéb: Egész érdekes ízvilág, de tetszik, bár én többre számítottam görögdinnye terén, így nyáron, mikor szezonja van. Esetleg ezt fellehetne még dobni mentával, biztos finom és frissítő lenne!

Szia Gabi, köszönjük a tesztírást és a javaslatot is. A mentás dinnyét csináljuk már régóta, de kifejezetten észak-afrikai kérésre, és eddig Magyarországon nem került forgalomba. Talán jövő év elején

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.