ShishAroma teszt – energiaital (blue NRG)

Feladó: Szabó Gabriella

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Blue NRG

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: Praktikus, modern kialakítású átlátszó műanyag dobozban van, lekerekített szélekkel. A fehér kupakja menetes, így jól rázárható, nem folyik ki a melasz, ha eldől, így könnyen hordozható. A kupakon matrica, ami az íz nevével van ellátva angolul, fölötte egy szép fekete kép, amint kék füst van. A doboz alján található matricán MAGYARUL fel van tüntetve az összes tudnivaló.  ( 10 )

Illata: Megdöbbentem első szagoláskor, hogy hogyan lehet ennyire valódi illata egy ilyen ásványnak. Azt hittem, hogy ezt a tipikus energiaital, leginkább „red bull”-os nem illatot le lehet utánozni, hát tévedtem. Kellemes nagyon ez az illat. Közelebbről beleszagolva érezni valami mást is benne, nem tudom mi lehet az, de nem ront az összhangon. Pipázás közben ahogy a szoba megtelt a “füsttel” egyre jobban érezni lehetett az utánozhatatlan energiaitalos illatot. Sajnos nagyon hamar kiszellőzött pipázás után, nagyon finom volt. :D ( 10 )

Ízről: Az íze ugyan olyan mint az illata. Vagyis szívás közben valamivel erősebb mint az illata. Nem tömény, de nem is gyenge, pont jó. Finom karakteres, eredeti íze van, ami nagyon ritka az ilyen ízesített dolgoknál!  Az energiaitalos dohányok nagy csalódások voltak számomra, de ásványban isteni! Ebből sem spóroltak a sziruppal, szép nagy felhőket lehet fújni vele. A tömés végére meggyengült az íz sajnos, szívtam volna még egy ideig, mert nagyon finom. :D ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Garázsban, zárt térben szívtuk a barátaimmal,kocsi mellett, másik oldalunkon egy hordó és egy kalapács. Zöld színű TopMark 2 zöld sima szívócsöves vízipipával, kék színű genie vortex kerámiával, sima háztartási alufóliával (4réteg), 3db bamboocha szénkockával, amit rosszul törtem el véletlen, hideg csapvízzel, amiben jégkockák voltak. Nagyon frissítő volt tőle, próbáljátok ki!

Egyéb: Kedvenc ásványom! Ennél karakteresebbet nemhiszem,hogy fogok találni! :)

Szia Gabi, köszönöm a tesztet. A hordó és a kalapács fontos. Energiaitalos ásványt mi sem szívunk nélküle. De ha nincs kalapács, a balkezes kozákpisztoly is megteszi. :D Komolyra fordítva, az energiaitalos ízek körül nagy titkok, rejtvények vannak, azt hiszem sikerült az egyiknek a közelébe jutnunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.