ShishAroma teszt – Pina-colada

Feladó: Csonka László

Termék: ShishAroma vízipipa kő – Pina-colada

vízipipa kő, pina colada ízben

Csomagolás, külső: A vízipipa kő csomagolása a már jól megszokott átlátszó műanyag 120 grammos dobozka, fehér fedéllel. A tetején koktélos matrica gyümölcsökkel és feltüntetve az ízzel, weboldallal, a doboz alján pedig fel van tüntetve minden egyéb kis részlet. Nagyon jól zár a tégely és egyszerű a kinyitása is. Bezárt állapotban nem érződik ki a dobozból az illat. Nagyon jól kialakított dizájnos doboz. A melasz sem folyik ki belőle! ( 10 )

Illata: Nagyon kellemes kókuszos illata van a pina-coladás ShishAroma kőnek. Nem túl erős, de nem is gyenge, pont kellemes! Személy szerint nekem nagyon tetszett, a kókuszos szaloncukorra emlékeztetett az illata:P A füst illatában is nagyon jól kivehető a kókusz, és az ananász is, de hogy a koktél illatához hasonlítani nem tudom, mert még olyan nem ittam, de szerintem biztos nagyon hasonlít hozzá. Összességében nagyon finom, harmonikus illata van! ( 9 )

Ízről: Nagyon finom íze van ennek az ásványnak, a kedvenceim közé tartozik. Tökéletesen kivehető belőle hogy kókusz, az ananász és a rum, de az hogy magára a koktélra mennyire hasonlít, most sem tudok információval szolgálni. Szívás közben nagyon finom az íze, akárcsak kifújás után is. Kicsit krémes, lágy íze van. Nagyon minimálisan édeskés is nekem. Összességében nagyon finom íze van, csak ajánlani tudom ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 70cm-es Aladin Amira vízipipa, 3db bamboocha szén, alap egyiptomi kerámia és szívócső!

Szia Laci, köszönjük a tesztet. A pina-colada a karib világ egyik kedvenc koktélja, nagyon sok féle képpen készítik. Ha lesz rá alkalmad, kóstold meg egyszer az italt is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.