Shisharoma teszt – blue mint

Feladó: Csonka László

Termék: Shisharoma – Blue Mint

vízipipa ásvány, kő, áfonya és menta ízben

Csomagolás, külső: A csomagolás kimondottan dizájnos, nagyon szépen és jól kialakított kis dobozka! Kibontása előtt még nem lehetett érezni a vízipipa kő illatát, mert nagyon jól zár, bár már kezd “kiérződni” belőle az illat, de ettől függetlenül szerintem simán lehet benne újraízesíteni is gond nélkül. A doboz alján fel van tüntetve minden kis részlete is a kavicsnak, ez már csak jó pont nálam!  ( 10 )

Illata: A doboz még kinyitás előtt nagyon jól elzárja az illatát a vízipipa  ásványnak, de kibontás után megcsap az erős mentás illat, és a háttérben búj meg az áfonya, ami nekem már kevésbé érződött! Ha jó sokat szippantgatom, ki is tisztítja az orrát az embernek! Használat közben a kifújt füst illatában már sokkal jobban érződik az áfonya, már inkább az dominál! A menta pedig már kevésbé érződik! ( 9 )

Ízről: A pipázás elején már elég erős volt az íz, de ez csak erősödött pár percig, utána tartotta erősen az ízt folyamatosan kiegyenlítetten! Szíváskor a menta hűsített, a nyelvem hegyén pedig éreztem a finom áfonyás ízt! Az áfonya és a menta keveréke nagyon jól passzol egymáshoz, személy szerint nekem nagyon tetszett, tehát valószínű hogy beszerzek még belőle egyet így a nyár végére! Összességében nagyon jó, és finom íze van! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Szobában, 70 centiméteres Aladin Amira vízipipával, 3db bamboocha szénnel, alap egyiptomi kerámiával és szívócsővel!

Egyéb: Nagyon jó és finom (volt) ez az ásvány! Az egyik legjobb amit szívtam az ásványok közül! Ajánlanám a pipásoknak!;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.