ShishAroma teszt – kókusz (coconut)

Feladó: Jámbor Éva

Termék: Shisharoma vizipipa kavics-kókusz

Vízipipa kavics, kókuszos ízben, aromával

Csomagolás, külső: Nagyon tetszik, hogy kör alakú az ásvány doboza. Praktikus a pattintós záródása, így könnyen visszazárható – és bármikor magaddal vihető. Nem kell tartani attól, hogy kiborul a táskádba, és a táskád illatozik a pipa helyett. :) Dizájnosnak tartom a matricát a tetején. Jó hogy nincs az egész doboz körül fóliázva, mert így látható benne a vízipipa kő.

Illata:  Vízipipa ásvány illata nagyon élethű. Teljesen visszaadja a kókusz illatát, de azért nem fulladsz meg az erősségétől. Sokkal jobb, mintha dohányt szívnál, mert később nincs meg az a kissé kellemetlen dohányszag a szobádban, amit nehéz kiszellőztetni. Miután tudomásom szerint vízgőzről van szó, ezért így csak jó illat marad utána.(10)
Ízről: Nagyon finom íze volt a shisharoma kavicsnak, csak azt sajnáltam, hogy kevésbé volt intenzív, mint az illata. Amúgy teljesen megfelelt a kókusznak. :) Kellemesen lágy, élethű íze volt – olyan mintha valóban igazi kókuszt ízlelgetnék – nem éreztem rajta semmilyen mű ízt. Igazán jó érzéssel töltött el, hogy nem köhécseltem tőle folyamatosan. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Baráti körben, igazi vízipipával szívtuk el, Crbpol szénnel, ami rögtön végig szikrázik, így nem kellett várni, amíg beizzik. A “füst” érdekes volt, mert nem olyan, mint a sima dohánynál ami körülbelül szobahőmérsékletű volt, hanem ez kifejezetten hideg. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz nikotint, így nem káros és nem is köhögtünk tőle. :) Az nagyon tetszett benne, hogy a rendes dohánnyal ellentétben ez majdnem azonnal „beindult”, tehát rögtön jött a „füst”. Nem kellett perceken keresztül szívni ahhoz, hogy rendesen jöjjön.

Szia Éva, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízlett a kókuszos vízipipa ásvány. Pár szó a szénről, és nem csak erről, hanem mindegyikről: Az öngyulladós vízipipa szén ugyan szépen szikrázik, de ha nem engeded átizzani, nagyon veszélyes lehet. Nem csak a felületén van “szikroszkóp”, hanem egy olyan szénporból préselik, amely pirotechnikai anyagokkal van keverve. Kívül, belül… Ezek természeresen elégnek, de lassan távoznak, még ha azt hiszed is, “hogy lement a tűzijáték, kezdődhet a buli”. Szóval ezek a gyújtó-penetrák (bocs) csak lassan mennek ki a szén belsejéből, ezért kell megvárni, amíg körben hamu lesz a szénen, és csak akkor tedd fel a pipára. Jobb az íz, kevesebb a veszélyes anyag.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.