ShishAroma teszt – Rum-cola

Feladó: Papp Balázs

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Rum-kóla ízű

vízipipa ásvány, rum és kóla aromával

Csomagolás, külső: Modern, átlátsző vastagfalú műanyagban lakik a vízipipa kavics doboz fehér tetővel. A fehér tetőn megtalálható az íz neve és egy kép is róla. Nagyon precízen zár, nekem még nem folyt ki a melasz belőle sosem. A doboz alján is találtam egy matricát, ahol minden kellő adat megtalálható. A doboz 120g-os kiszerelésű! Az előző társához képest sokkal igényesebb kialakítású. ( 10 )

Illata: Egész finom illat volt első szagolgatáskor. Őszintén megmondva a rum szerintem sokkal erősebben érződik, mint a kóla, az nagyon csak megbújik a háttérben. Kellemesen érezhető mind a kettő, de a rum dominál inkább, ugyanez a tapasztalatom a kókuszgolyónál is. Nem vagyok nagy rum kedvelő, de ez finom kombináció a kólával. Lehet nem is véletlenül csak „kíséri” véleményem szerint a kóla. A kólának az illata igaz gyengén érezhető, viszont igazi kóla íze van, nem mint az ilyen agyonvegyszerezett utánzatoknak. Finom kis kombónak sikerült. Így a melegben mentalevéllel egész hűsítő volt a tartályban. A füst illatát szagolva semmi sem változott, az erős rumos íz érezhető elsődlegesen. ( 7 )

Ízről: Rumos, nagyon rumos, viszont finom. A háttérben a kóla üdítően kíséri. Kellemes kombináció, bár valamivel kevesebb rummal elfogadhatóbb lenne. Nagyon ízlett, mert valamivel erősebben érződtek az ízek, mint az illatánál, nekem ez bejött. Ha belegondolok, akkor végül is a kólás Bolero italporhoz tudnám hasonlítani, az is ilyen rum-kólás megoldás. Én személy szerint ajánlom, viszont a barátaimnak nem túlzottan ízlett, ők nagyon nem preferálták a rumot benne. Nem tudom, hogy pontosan ezt élethű íznek, vagy műnek mondjam, de egészen egyedi szerintem.  ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Vízipipa: 48 cm-es Nargilem NP 450
Szívócső: Razan mosható szívócső
Kerámia: Sahlar mini phunnel
Szén: 2 egész cocobrico kókusz szénnel használtam.
Egyebek: buborék mentes ásványvizet használtam ismét és jégkockákat is tettem a tartályba szokásom szerint. :)
Alufólia: 3 réteg, fogpiszkálóval átszurkálva.

Szia Balázs, köszönjük a tesztet, remlélem hogy a többi íz is elnyeri majd a tetszésedet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.