ShishAroma teszt – Cherry + Cola

Feladó: Jámbor Éva

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Cherry+Cola

Vízipipa kő, cherry coke-os ízben

Csomagolás, külső: Őszintén megmondva nekem az előző csomagolás jobban tetszetta vízipipa kő, mivel a kerek formája vonzóbbá teszi számomra a külsejét. Viszont ebben meg az a jó, hogy könnyebben nyitható és zárható. Annak különösképpen örülök, hogy az oldalain megmaradt az üres hely és így még mindig bele lehet látni a dobozba. :) A matrica háttérszíne tök jól passzol a cseresznyéhez és a kólához, mert olyan mintha a kettőnek a keverék színe lenne. ( 8 )

Illata: Szerintem az illata kiváló és eléggé hasonlít az igazi italéhoz . Miután megszagoltam szívesen ittam volna egy olyat. :) Egy beszélgetés mellé vagy akár egy társaságban jó hangulatot teremt a kellemes illat terjengése a szobában. Teljesen csábítónak tűnik. A vízipipa kő illata alapján feltételeztem, hogy az íze is hasonlóan jó lesz és nem is csalódtam benne. ( 10 )

Ízről: Az édes íze annyira rabul ejti az ízlelő bimbókat, hogy amint beleszippantottam már nem is akartam tovább adni és szinte rám kellett szólni. Az volt a közös álmunk egyik barátommal, amikor megláttuk a weboldalon az ízesítéseket, hogy ezt minél előbb kipróbálhassuk. Ha esetleg lenne egy külön kólás ízű vízipipa kő annak is nagyon örülnénk, hiszen magában a cseresznyés is finom volt. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Sima hagyományos pipából szívtuk, Shisharoma fóliával. A fólia igazán hasznos volt, hogy vastagabb rétegű, mivel így nem lyukasztották ki a kavicsok és nem lett kaparós, szenes a gőz. Azért is hasznukra vált, hogy a barátom leborította a pipa tetejét és még így sem lyukadt ki. :D A kavicsokban nagyra értékeltem azt, hogy nem maszatoltak annyira, mint a sima vízipipa dohány.

Egyéb: Remélem hogy mások is hasonló jó véleménnyel lesznek róla. :)

Szia Éva, köszönjük a tesztet. A tisztán cola ízű vízipipa kő magában nem hiszem hogy mostanában elkészül – erre többszáz italgyártó is gyúr sok éve folyamatosan – , viszont a cherry rummal és csokoládéval egy hónap múlva készen áll, hogy a rabul ejtett ízlelőbimbóidat kiszabadítsa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.