ShishAroma teszt – Exotic mix

Feladó: Szilágyi László

Termék: Exotic Mix ShishAroma vízipipa kavics

Ásványi kő, exotic mix - vegyes gyümölcs ízben

Csomagolás, külső: Maga a vízipipa kavics csomagolása egy egyszerű kis doboz, érdekessége ennek a csomagolásnak hogy nagyon jól zár. Akármennyire is próbálja az ember nem fog kifolyni a melasz, ahogy megfigyeltem viszonylag bőven nedves ásvány, ugye bár aprítottságról nem tudok beszélni, mert nagyjából egyforma méretűek. ( 10 )

Illata: A shisharoma ásvány első kibontásánál megcsapott egy igen kellemes és édes illat. Engem az illata nagyon elragadott nagyon finom volt. Nekünk nagyon tetszett. ( 10 )

Ízről: Szerintem a vízipipa kő íze kicsit gyengébb az illatánál, de még ígyis jónak mondanám, az egész más mint az illat. Jobban előjön a kókusz illat, a narancs is érződik a háttérben, pipázás közben az ananász íze is kezdett kijönni. Az illatnál én az ananászt pl nem igazán tudtam kivenni. Inkább ilyen rumos-kókuszos ennek az íznek az összhangja, édesnek édes de annyira nem vészes, olyan pontjónak mondanám aki szereti az ilyen édesebb ízeket annak csak ajánlani tudom. Tehát erre nem lehet panaszunk. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 35 cm-es egyiptomi kétcsöves vizipipával és sima egyiptomi kerámiával ,ccbrc természetes szénnel, egy szenet raktunk rá és azt vágtuk ketté jobb hőleadás miatt. 2 réteg háztartási alufóliát és alukarikát is használtunk. (Hőtartót nem használtam)

Egyéb: A füstről még annyit hogy viszonlag bő füstöt kaptam, ahoz képest hogy ez az első Sisharoma vízipipa kavics,  amit próbáltam. Nagyon elégedett vagyok.

Szia Laci, köszönjük a vízipipa kavics tesztet. Örülünk, hogy ízlett. Ezzel az exotic mix vízipipa kő teszt lezárult. Aki ezt az ízt tesztelné, a shishasyrupból még megteheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.