ShishAroma teszt – Sárgadinnye

Feladó: Kollár Viktor

Termék: Shisharoma – sárgadinnye vízipipa kavics

Vízipipa kő, melynek ízesítése a sárgadinnye

Csomagolás, külső: A csomagolás nekem nagyon tetszik. Praktikus könnyedén,elrakható és mindent frissen tart.Ha kifogy belőle az ásvány dohányt is lehet tartani benne. A kavicsokat pont megfelelő mennyiségű massza veszi körül így  az első 2 tömésnyi kavicsot mosás és szárítás után vissza is lehet helyezi a dobozba. ( 10 )

Illata: Csodával határos módon ,olyan illata van  mit egy nyáron felvágott friss sárgadinnyének . Nem  túl erős kellemesen selymes és lágy  szinte nem is kell szívni hogy érezd az ízét nekem nagyon bejött :)
Ezt a kavicsot egy meleg nyári estén még szagolgatni is élvezet lenne annyira nyarat lehet érezni az illatában . És ami még furcsa hogy miután megszagoltam még sok-sok percig éreztem az illatát  és ez nagyon jó . ( 10 )

Ízről: Na és a lényeg. Nagyon finom lágy. Mint a sárgadinnyés joghurt. Utóíze nincs, ez nagyon sok mindent elárul arról hogy nem , hogy nyugodtan szívhatjuk nem holmi vackot szívunk. Nekem nem karcolt akkor sem mikor már más ásvány karcol. egész pipázás alatt tartotta az ízét, a végére körülbelül a szén vége előtt olyan 15 percel kezdett gyengülni az íze  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Én 1 70cm-es Top Mark pipával teszteltem Sultan mosható csővel. Kaya óriás phunell 2 réteg alufólia és a tetejére 3 darab Cocobrico szén + hőtartó sapka. Nagyon könnyű szívni, észre sem veszi az ember hogy teleszalad a tüdeje füstel.
Ezt nem tudtam hogy melyikhez írjam így ide írom : A füstje könnyű és ízletes  a szoba pipázás után  kellemes sárgadinnye illatban úszott  és ez nagyon tetszett mert más kavicsnál a szobába csak a füstöt lehet látni de az illatot nem lehet érezni

Egyéb:

Amit ajándékba kapok ásvány az jólenne ha Cherry+Cola ízesítésű lenne mert olyat még nem próbáltam :D
Ha megkérlek  dobnál egy e-mailt hogy hogy tetszett a tesztem  előre is köszönöm
Üdvözlettel
Viktor

Jó füstölést nektek

Szia Viktor, köszönjük a tesztet. Igen tetszett. És ennek egyetlen oka van: Amikor egy terméken törpölünk, hogy milyenre állítsuk be az ízét, minden tapasztalatunk ellenére előfordul, hogy az ízlésünk, rutinuk megcsal minket, és az elképzelésünk eredménye a vevőnél, fogyasztónál más véleményekkel találkozunk, mint azt elképzeltük. Számunkra 2 féle teszt létezik: Ami megerősít abban, hogy jó úton halad a termék, és ami figyelmeztet, hogy korrigálni, javítani kell. Ez az előbbi fajta persze, hogy tetszik… Cherry-cola: kb február elején kerül legközelebb gyártásba, ha találok azt küldöm, de lehet hogy ezúttal mással tudunk meglepni.

 

ShishAroma teszt – Sárgadinnye” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ja, és még valami. Ha azonos ízzel ízsíted, ne mosogasd. Minek? Nem lesz koszos, és mivel a lötyi nem cukros, nem kell semmit csinálni, mert a pórusok a használat után üresek mardnak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.