ShishAroma teszt – gumibogyó (Berry-mint)

Feladó: Kállai Béla
Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Berry mint (gumibogyó)

Berry mint ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: A kavics jól zárható, átlátszó műanyag díszdobozban van fehér rácsavarható fedéllel. A matricázás a kupakon igényesen meg van csinálva, én ezért is vetettem rá szemet a sok többi íz között. A doboz alján lévő matricán minden szükségesebb dolgot feltüntettek, ez máris egy plusz pont. ( 10 )

Illata: Az illata első benyomásra tömény volt, de miután még egyszer megszagoltam már éreztem azt a kellemes mentolos ízt, amit egy enyhén erős áfonya kísér a többi gyümölcsöt picit elnyomva (málna,eper),de azok is kivehetők belőle. A menta dominál leginkább. Ennél a vízipipa kavicsnál ( 9 )

Ízről: Először nagyon furcsának tűnt,hogy ennyi gyümölcs mentával keverve ennyire tömény ízt tud adni, de ennek ellenére nagyon finom íze van, szinte ugyan az, mint amilyen az illata, sok különbséget nem lehet észrevenni, nagyon jól kivehető mindegyik gyümölcs, és az erősen hűsítő mentol. Szerintem ezek az ízek a cukorkák, ízesített rágók ízeit képviselik, nem túl valósághűek. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Ebben a hőségben beültem a szobába, filmezgetés és sör mellett gyújtottam meg a 82 cm-es Top Mark pipámat ,Nammor mosható szívócsővel és Mini Phunnel kerámiával, amihez iratszorítós modot használtam.

Egyéb: Nekem nagyon bejött ez az ásvány, megállja a helyét és aránylag hosszú ideig tudtam szívni.

Szia Béla, köszönjük a tesztet. És egy apró titok  – el ne áruld senkinek! –  Ebben az ízben csak természetes aromák vannak (bár máshol használunk jópár természetazonosat is) de azért tűnnek picit műnek, mert ilyen koncentrációban a természetben nem fordulnak elő. Ilyent csak a gumimacik tudnak főzni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.