Shisharoma vízipipa kavics: grape-mint (szőlő-menta)

Feladó: Földesi Ádám:

Termék: Shisharoma vízipipa kavics: grape-mint (szőlő-menta)

shisharoma vízipipa kő, melynek ízesítése szőlő és menta

Csomagolás, külső: A csomagolás dizájnos, eredeti, egyedi és új stílusú. A tetőn a kép szép és élénk színű, ugyanakkor lehetne a felső címke magyar nyelvű :). A tető nagyon jól és pontosan záródik, volt kínozva és ütődött erre-arra, mégse ereszt se illatot, se nedvet. Nagyon tetszik, hogy átlátszó az alsó rész, mert pontosan tudom, mennyi van benne kőből illetve melaszból. ( 8 )

Illata: Tömény, kábító szőlőillat, mentával megbutítva. az orrot is tisztítja. Finom. A doboz nyitásakor egyből fejbe vág, megtölti a rendelkezésre álló teret, az biztos. Viszont nem nyomasztó, nem kellemetlenül édes, nem viszolyogtat. Csak a poén kedvéért: néhány illatosító gyártó tanulhatna tőle. ( 9 )

Ízről: Kellemes, aromás, sokkal ízesebb, mint az oldschool pipadohányok. A füstje vastag, tömött, érezhetően elnehezíti a hangszálakat, vicces lesz füsttel teli tüdővel a beszéd. Nem köhögtet, fojt vagy fullaszt. Nagyon bejött, tőletek veszek legközelebb is és tesztelek új ízeket. J ( 10 )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc 2 szénnel, kőcsere nélkül

Körülmények: Egy kb. 35 centis, egy csővel és kis Vortex fejjel felszerelt pipával teszteltük, mindenki tetszését elnyerte, pedig volt „füst-szűz” is a társaságban. Kaptunk tőle kellemes aláfestést az estéhez, borhoz-sörhöz-ropihoz és hosszú beszélgetéshez.

Egyéb: Nem tudok rosszat mondani, engem megnyert magának a termék, csak kár, hogy olyan gyorsan elfogyott L . Legközelebb már tuti, hogy nem egyet veszek egyszerre, mert így hetente kell rohangálni utána.

 

Szia Ádám, köszönjük a tesztet. Az utolsó mondatodban nagy az igazság: a jóból sosem adnak sokat. Örülök, hogy ízlett és további jó pöfékelést kívánok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.