ShishAroma teszt – winegrape nr. 3. (vegyes szőlő)

Feladó: Szabó Rózsa

Termék: SHISHAROMA szőlő (winegrape NR3)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: A vítipipa kő új csomagolása nagyon dekoratív és ízléses. Már eleve az felkelti a figyelmet, hogy nem papírdobozba csomagolt, nejlonozott dohány ami átáztatja a csomagolást és szanaszét folyik. Praktikus is, mert könnyen nyitható és zárható, ami fontos szempont. Főleg utazásnál, vagy szállításnál, ugyanis szinte esélytelen hogy kiboruljon a táskában és összefogjon mindent. ( 10 )

Illata: A szőlő (winerape nr3)-nak az illata erős. Ha letekerjük a kupakot, még bele sem kell szagolnunk máris megérezzük. Szerintem a többi íznél intenzívebb az illata, viszont az íze is. Ennek előnye az, hogy egyértelműen felismerhető az illata, viszont. Hátránya talán annyi, hogy hirtelen beleszagolásnál kellemetlenné válhat az illat, esetleg kissé émelyítő. ( 8 )

Ízről: Én nem igazán szeretem a szőlőt, de talán már erős illatának köszönhetően is jól érezhető volt pipázás közben. Sok íznél az a baj, hogy egyáltalán nem vagy csak kevés ideig érezhető a valódi íz. Viszont a szőlő nr3-nál nekem ilyen problémám egyáltalán nem volt. Végig jól érezhető volt az íz, és nem torok-kaparósan jó, hanem kellemesen érzékelhető, finom szőlő íz. Aki emellett még szereti is a szőlőt, különösen tetszeni fog a zamat! :)  ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy 30 cm körüli ,kis pipával egy barátomnál. Viszont a javaslatomra nem az ő “gyári” csövét használtuk, hanem az én 1,5 méteres komolyabb, speciális pipacsövemet. Én azt gondolom ez is sokban hozzájárult a jó hangulatú pipázáshoz, sokkal kényelmesebben hozzáfértünk és nem kellett egyéb zavaró körülményekre figyelni, például hogy fel ne dőljön a pipa. Kint pipáztunk, így kicsit fújt a szél, ami nekem nem tetszett mert amikor szabadban pipázunk, nem olyan látványos a füst, én pedig azt szeretem amikor sűrű és fehéren gomolyog , de ez már csak az én személyes hóbortom : )

Egyéb: Nem tudom, hogy lehet-e ilyesmit, de ha lehet ,nem ugyanezt az ízt szeretném kérni, hogyha valóban kaphatok a tesztemért ajándékba egy SHISHAROMÁT, hanem egy másikat, mindegy hogy milyet :)

Kedves Rózsa, köszönöm a tesztet. Pár apróságban reagánék is rögvest: az első és legfontosabb, hogy örülök a sikernek :-) az illat 4 különböző szőlő keverékéből állt össze. Az illatolásról: az illatotmintát sosem a dobozból, mindig a tetőről célszerű lekapni. ennek az oka, hogy a dobozban olyan tömény az illat, hogy már gyakran bántó is lehet. Ha így próbálod, nem fog “orrba verni” egyetlen illat sem. Persze a pótlás hamarosan indul.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.