ShishAroma teszt – szőlő

Feladó: Sziklai Csaba

Termék: Shisharoma Black grapes vízipipa ásvány

Fekete szőlő ízesítésű vízipipa kő

Csomagolás, külső: Amiért nem nyerte el túlságosan a tetszésemet, az az, hogy túl egyszerű. (új citrom-menta dobozáról holnap írok véleményt a teszttel, az nagyon tetszik) ( 6 )

Illata: Nagyon jó, édes, se túl erős se túl gyenge az illata, jól el lett találva (Wha és Fkher közé raknám az emlékeimben, mert jobb mint a Wha de nem olyan karakteres mint a Fkher szőlője). Hasonlít a valódi kék szőlő illatához, ami nagyon tetszik benne! ( 9 )

Ízről: Meglepő, de nekem az íze csöppet savanykásabb volt mint amire az illat alapján számítottam. Mindemellett nagyon finom, kellemes az íze, és kitart a pipázás végéig is (ami sokszor negatívum  még nevesebb dohányoknál is , hogy 1-1,5 óra után kezd gyengülni némelyik íze).
Füstje a beindulástól számítva végig hatalmas volt! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Alddin,Vrtx,Hkah Pro,Cc Brco(először 2 darab széttörve, aztán még 2 darab széttörve), csapvíz. Elején pár percre hőtartó, majd a végén is.
Kb.: 120 percig pöfékeltem vele.

Szia Csaba, köszönjük a tesztet. Látod, így járunk, ha megmutatjuk idő előtt azt a dobozt, amibe a múlt héten került először termék. (üzletben egyébként nincs még az új dobozcsak a megszokott, de fél éven belül azt teljesen le fogjuk cserélni. Mivel töröd a cocobrico-t? Kókuszdió törővel? :-) Az időtartam: ezt tudják a vortexek és a phunnelek a hagyományos kerámiához képest. Megduplázni az időt, azaz felezni a költséget. Várjuk a citrom-mentás véleményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.