ShishAroma teszt – sárgadinnye

Feladó: Baranyi Bence

Termék: sárgadinnyés ShishAroma ásvány

Vízipipa kő, melynek ízesítése a sárgadinnye

Csomagolás, külső: A csomagolás egyszerű, de praktikus és jól záródik. mielőtt kibontottam nem érződött át a szaga. A kép gusztusos rajta és a hátulján minden fontos információ rajta van. Szerintem a 120g ideális töltősúly  Talán még azzal fejleszthetnétek, hogy a doboza fémből legyen és lévén hogy ez egy új termék a piacon csinálhatnátok kóstoló csomagokat is kisebb súllyal. ( 8 )

Illata: Amikor kibontottam megcsapott egy nagyon erős, édes sárgadinnye illat vattacukros beütéssel. Finom illata volt de azt gondoltam hogy már túl édes lesz. ( 9 )

Ízről: Az íze erős karakteres volt az egész pipázás során,és nagyon édes gumicukor ízű, de nekem bejött. Aki nem szereti a nagyon édes dolgokat annak túl édes lesz.
A füstje 15-20 perc után rendesen beindult
és 45-50 percig nagyon szép bő füstöt adott. utána elkezdett csökkenni de az se volt olyan kevés.  ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: A tesztet egy 68 cm egy aladin fata morgana  vizipipával végeztem , Nammor szívócsővel, csapvízzel a tartályban. A kerámia egy Sahlar mini phunnel volt így nagyon meglepett hogy ennyi ideig tartott. 3 db coco coal faszénnel, páncél alufóliával és a hőtartó sapka az elején és
a végén fenn volt. sokáig bő füsttel vízipipáztam, nagyon ajánlom ezt az ásványt

Szia Bence, köszönjük a tesztet. Örüök, hogy ízlett. Igen, a cél kifejezetten az édes íz volt. Sárgadinnye, cukordinnye, mézdinnye, ilyen nevekkel találkozva nem csoda, hogy édesség jut az eszünkbe. A vattacukorral sem nyúltál mellé. de azt egy csipetnyi vanília teszi a dinnye tövében :-) A fémdobozról. Sajnos jelenleg kivitelezhetetlen. Mind az ára, mind a ráeső termékdíj (környezetvédelmi adó), mind pedig a visszazárhatóság megoldása olyan költségekkel járna (amit Te, vásárló fizetnél meg), hogy másfélszeresére nőne a termék ára. Lehet egyébként hogy az USA-ban forgalmazott ShishAroma olyant kap, de ott mélyebbek a zsebek is…Ennek ellenére minden ötletet köszönünk, utólag is, előre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.