Teszt – shishAroma feketeszőlő

Termék: szőlő

Beküldő: Géza

Fekete szőlő ízesítésű vízipipa kő

Csomagolás, külső: Praktikus, egyszerű. Kinézet alapján simán elmennék mellette, de összességében nem rossz, nem is jó.
Műkörömmel nehéz felbontani, ezt a barátnőm üzeni:-) Bár először más is nehezen ment vele, de azt is megtanulta…
( 7 )

Illata: Na, ez érdekes. Hidegen picit erős tolakodó. Először megijedtem tőle, hogy gáz-géza lesz. Beszéltük is a srácokkal, hogy nem biztos jól nyúltunk bele.
Nos a kerámiában melegítve már egészen más volt. Bexarás. Illetve jó. A szén mennyiségére érzékeny, bár megégetni nem sikerült, de a sok szenet nem szereti. inkább lassan induljon. ( 9 )

Ízről: Nekem jobban tetszett, mint a dohányok. Könnyebb a füstje, finomabb az íze. AF-os a karaktere, lágy, nem karcos.
A többiek először húzták az arcukat, mondván a dohány azért dohány, de végül a “mit szívjunk” kédésre töbnyire emellett döntünk. Szóval fogyóban van a matéria ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Egyiptomi pipa, Bahariás giga hosszú mosható cső, lapos szipka, többször kiégetett (azaz bejáratott) szőnyeg, coco-coal, csapvíz, északi szél, enyhén felhős égbolt. Kísérő: mézes málna pálinka a fütyülős, szélfogó, görbe csipesz, hústű. Phunnel (naracssárga!!!)
Ja, és Café del Mar

Egyéb: Akciósan vettem, annyiba került, mint egy 50-es dohány. Kiadósabb, szerintem 9-10 kanyart ki fog bírni, most vagyunk túl 6-7-en.
Nyomhatnátok szőlős-mentást is. Meg műkörömmel is könnyebben bontható dobozt)

Köszönjük a tesztet. A körülmények részletes leírását különösen. Próbáld ki egyszer déli szélben is, megéri…. A műköröm-barát csomagoláson dolgozunk már, a tavasz folyamán folyamatosan lecseréljük. A tesztért járó ajándékcsomag holnap elsuhan az ajándék-cuccossal: ami a meglepi benne: szőlő-menta ShishaSyruppal van átitatva.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.