Teszt ShishAroma – eper

Termék: ShishAroma vízipipa kő – eper

Beküldő: Kiss András

Eper aromájú vízipipa ásványi kő

Csomagolás, külső: A vízipipa ásvány csomagolása engem konkrétan nem érdekel. Legyen benne a kavics és a lé. könnyen visszazárható, ha elfogy a kövem, jó lesz dohánynak( 8 )

Illata: Fagyira emlékeztetet, vagy inkább valami gumicukorra. Jó az illat. ha kaja lenne azt mondanám, eteti magát…Akkor ez most szívatja magát? :DDDDD Ilyen giga füstöt még nem láttam sem doháyntól sem ásványtól(10 )

Ízről: Király. Meg kell várni, amíg beindul. Először sok szenet raktam rá, aztán elkezdett kaparni, akkor ledobtam a szén felét. Akkor lett jó. Sok jó eper ízű dohány van, de szerintem ez lesz a kedvenc. Füstöl mint állat, erős, gumicukros jó íze van.

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Egyiptomi pipa, 115 cm, mass phunnel kerámia, a nagyobbik, jó öreg tevebőr slag  (kintről hoztam) citromfa szén. Óriási kerámiából, majdnem 2 óra alatt fogyott el 3 garnitúra szénnel. A kövek majdnem teljesen kiszáradtak, visszaraktam és pár perc alatt beszívta a maradék lötyit.

Egyéb: Örülök, hogy dohánymentes. Nem cigizem, és nem is szeretnék. mindig attól féltem, hogy a doánytólfüggő leszek. Sokkal olcsóbb, mint a dohányok. Árban nem, de kétszer tovább tart és egészségesebb. Utántöltővel meg tényleg jobban jövök ki. Ezt is kitiltják a teázókból?

Szia András. Köszönjük a tesztet. A címedet nem írtad meg, és azt sem, hogy milyen ízű ShishAromát  szeretnél ajándékba.

Nem, a ShishAromát  nem tiltják ki a teázókból. Pár helyen már le is cserélték a dohányt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.