Teszt, Shisharoma vízipipa kő – görögdinnye

Feladó: Nyakó Balázs Béla

Termék: Shisharoma ásvány – Görögdinnye

Vízipipa kavics, görögdinnyés ízben

Csomagolás, külső: A vízipipa kő csomagolása lényegében nem számít számomra hisz az lényeg ami belül van de emelet tetszett az egyszerű normál kategória és nem a csicsás ,nem “rossz ránézni” kategóriás doboz. Praktikusság szempontjából is jó hisz a doboz átlátszó így nem kell kinyitnunk ahhoz , hogy megnézzük mikor rendeljük a következőt. ( 7 )

Illata: A ShishAroma ásvány illatával sem volt semmi problémám , jó volt mind az amit első nyitásnál tapasztaltam mind az ami később a számból kijött. Ez lehet azért van mert én szeretem az intenzív illatokat és ez már utalhat az ízére is amely nagyon hasonló.
Természetesen nem kellet csalódnom benne. ( 8 )

Ízről: Kellemes volt az íz , de sajnos az elején nem kapott rá annyira a bioszén hőjére ezért lehet, hogy az első 4-5 percben még gyenge volt az íz és kevés a füst , de később beindult ahogy vártam , jött belőle rendesen a füst és élvezhettem az aromát, szinte a számban volt egy görögdinnye. A füst elérte a megfelelő töménységet,nem volt túl sűrű és persze mivel kő így a kellemetlen odaégett részeket el lehet felejteni amik sokszor kellemetlenséget okoztak a pipázásban.
( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: A tesztem során a kedvelt 62 cm-es forgó testű, rendszeresen karbantartott vízipipámat használtam. Nammor tisztított csővel és phunnel kerámiával ezeket mindet rendesen kitakarítottam ne, hogy megzavarja a teszt eredményét, további tényező lehet , hogy egy 23 C fokos garázsban szívtam, tudtommal nem mindegy ,hogy hideg szeles helyen vagy meleg szélcsendes helyen szívom. 7. éve vízipipázok ennyi idő alatt tapasztaltam ki hogy lehet megfelelően tölteni lyukasztani és egyéb hasznos praktikákat, remélem ennek a tesztem érthető átlátható.

Egyéb: Ha esetleg kettő ásványt küldtök természetesen két tesztet írók róla.

Szia BB, köszönjük a tesztet. Annyira nem szertnénk kényeztetni, hogy duplán küldjük a jót :-) előbb írogat, aztán postást vár.  Hát igen, a bioszén, bio ide, bio-oda, (a gyújtóanyaga meg biztosan bio-magnézium….) nem rendelkezik elég meggyőző erővel. Kókuszt neki….De egy apróság adaléknak: ahol a kókusz szén készül, ott minden bio. A kókuszplmát nem trágyázzák, nem permetezik, nem kezelik vegyszerrel. Ugyanilyen kókusz-szénből készülnek az orvosi, egészségügyi aktív szenek, az természetes hogy vegyszermentesnek kell lennie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.