ShishAroma teszt – energia ital (blue NRG)

Feladó: Harangi Edvin

Termék: ShishAroma vízipipa ásvány Blue Energy (energiaital)

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: Egy szépen kialakított átlátszó műanyagdobozban laknak a vízipipa kavicsok. Az előző kialakítású dobozhoz képest nekem ez sokkal jobban bejött. Az alján információk vannak feltüntetve. Tetején kék színű füst matrica díszeleg. Jól zár, nyit és normálisan tárolja a benne lévő ásványt ami melaszban gazdag.  Ennél többet nem nagyon tudom mit tudnák írni a csomagolásról. Mindennel el van látva ami kell ezért is kapja meg tőlem a 10 pontot.:) ( 10 )

Illata: Az illata rögtön nagyon megtetszett amint kibontottam a dobozt és már akkor éreztem hogy ez egy nagyon jó vétel volt. Teljes egészében visszaadja az energiaitalok tipikus tutti fruttis illatát. A valódi energiaitaloktól csak annyiban tért el az illata számomra, hogy az ásványnak kicsit édeskésebb illata van. Pipázás közben másabb volt az illata, de pozitív irányba. Még pipázás után is sokáig éreztem az illatát hisz minden átvette a szobában.:D ( 10 )

Ízről: Nos hát amit vártam a hosszas illat bevitel után az vissza is jött az ízben.:D Viszonylag édes, de mégis savanykás íze van. Nagy füstöt ad, amihez fincsi íz és illat párosul tehát ez is csak pozitívum. Nagyon hasonlított az igazi energiaitalokhoz, így szinte tökéletesen el lett készítve az ásvány íz szempontból is. Egy nagyon jó ásvány került a kerámiámba. Csak ajánlanám mindenkinek mert biztos jó vétel lesz. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: MYA QT Econo 32cm-es vízipipa. 2db cocobrico szén. el nefes mini phunnel kerámia és hookahpro mosható szívócső.

Szia Edvin, köszönjük a tesztet. Szerintem mi is veszünk rögtön egyet, hogy kipróbáljuk :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.