ShishAroma teszt – Áfonya

Feladó: Kondricz Ákos

Termék: Sisharoma vízipipa kavics Blueberry, Áfonya

Áfonyás vízipipa kő

Csomagolás, külső: A Csomagolása eléggé letisztult és egyszerű. Korábban szívtam már Shi*zo-t, hozzá hasonlítva méretében nagyobb. A fedele lepattintható, amely véleményem szerint kényelmesebb mint a másik kavicsé, mivel a tekerős fedőbe rendszerint apró szemcsék ragadtak be, ami megnehezítette az eltávolítását. A dobozon lévő kép egyszerű és szép, amikor megpillantottam igencsak megkívántam. A doboz jól záródó, légmentes, és biztosan tartja a dobozban lévő folyadékot. A pontos lezárásról szerintem könnyű megfeledkezni, alaposan le kell pattintgatni. A csomagolás nálam a tíz pontból kilencet ért el. ( 9 )

Illata: Az illata a doboz kinyitásakor számomra kissé vegyszeresnek tűnt. Leginkább ilyen áfonyás-gumicukros-szappanos illat csapta meg az orrom, mely kellemes volt számomra.  Miután beleszagoltam egy jó ideig még éreztem az orromban az illatát. A füst illata kellemes csalódást okozott, itt is a vegyszeres illatra számítottam, de egy kellemes áfonyás talán joghurtos illat fogadott. A vegyszeres illat miatt, ez nálam a tízből nyolc pontot kapott. ( 8 )

Ízről: Az előbb említett vegyszeres illat az ízében is fellelhető volt számomra. Picit itt is szappanosnak tudnám titulálni, de ellenben ezzel egész kellemes volt. Szívás  közben egy meglehetősen édes íz lépett fel. Az aromája annyira nem volt számomra markáns, erőteljes. Az áfonyás ízvilág kivehető volt. Az édesség mellet egy nagyon halvány csípős íz is fellépett nálam, bár ez lehet, hogy az én hibám. Nálam ez is nyolc pontot kap. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Pipa: MYA Q7
Cső: Eldobható, mosható.
Kerámia: El Nefes mini phunnel.
Szén: 3db Bamboocha szén.
Fólia: 4 réteg háztartási alufólia.

Egyéb: Füstjéről még megjegyezném, hogy szép tiszta, sűrű és hatalmas felhőket tudtam fújni, ámbár kb. 40-ik perctől fokozatosan gyengült. Ez nálam tízből tíz pontot érdemel. A kavics meglepően sokáig bírta  füsttel és ízzel is egyaránt.

Szia Földi! Iletve írhattam volna druszát is mert én is pécsi és Ákos vagyok. Köszönjük a tesztet.

Az illat: hidegen nekem nem számít, és gyakran más is, mint működés közben. Ez olyan, mintha egy Porsche motorja szépen duruzsolna alapjáraton, aztán amikor alaposan elkened a száját, elkezdene köhögni a motor… Nekem attól Porsche, hogy teli fordulatszámon teljesít a leggjobban. A csípést a szén csökkentésével meg tudod megszűntetni. Nem baj, ha lassan indul, ne foglalkozz vele, de a kavicsnál nem az égés, hanem a csípősség a “túlfűtés” jele.

Nem is tudtam, hogy Pécsett is van már ShishAroma kavics. Hol lehet kapni? (ne azt írd, hogy nálam a tesztért, arra én is rájötem:-)  )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.