ShishAroma teszt – áfonya

Feladó: Győri Árpád

Termék: Shisharoma ásvány Áfonya (Blueberry)

Áfonyás vízipipa kő

Csomagolás, külső: A kavicsok egy kis, átlátszó műanyag dobozban üldögélnek. Jól zárhatónak tűnik, de sajnos nem menetes. Ettől függetlenül nem hinném hogy könnyen kiszáradna a tartalma. Tetején fehér alapon maga a gyümölcs amit a íz képvisel, és a neve egy kék háttérben. Minimalista dizájn, célnak teljesen megfelel. A doboz alján található egy másik matrica a felhasználási javaslattal és egyéb fontos információkkal. ( 8 )

Illata: Érdekes. Első szippantásra inkább valamilyen fűszeres parfümnek tűnt, mint gyümölcsnek, de később észrevettem az enyhén savanykás áfonyás illatot. Kissé gyenge is. Mindent összevetve nem tökéletes, de az íz lesz úgyis a lényeg. ( 6 )

Ízről: Az ízről sajnos nem sok jót mondhatok. Emlékeztet valamelyest az áfonyára, de az illatához hasonlóan gyenge, és inkább fűszeres mint édes. Elég karakteres, de nehezen észrevehető. Orron kifújva érződik leginkább. Füstre természetesen nem lehet panasz, ahogy ezt már néhány dohánymentes pipás terméknél megszokhattuk, a felhők gyorsan beterítik a lakást. Az ásványoktól elvárható időtartamot bírta mini phunnelben, azaz jó negyven percet, eddig az íz és a füst is egyenletesen tartotta magát. ( Gyenge íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Khalil Mamoon Kamanja pipa Jumbo víztartályban, El nefes mini phunnel dohánytartó és Hookahpro Grip mosható szívócső.

Egyéb: Sajnos ezzel az áfonyával nem vagyok megelégedve, hallottam jobbról is ezért nem tántorított el a többi íz kipróbálásától. Különösen az ízesítők érdekelnének dohánnyal keverve, hogy azok hogy szerepelnek a piacon jelenleg kapható ízesítőkkel szemben amiket jelenleg is előszeretettel használok.
Amennyiben a teszt megfelel szeretnék egy Shishasyrupot kipróbálni 2alma vagy csoki-menta ízben, de igazából mindegy, még egyet sem próbáltam mert syrup Debrecenben egyenlőre nem kapható (tudtommal)
Előre is köszönöm!

Szia Árpi, Köszönjük a tesztet. Mint a bevezetőben is írtam, nem csak a pozitív véleményeket várjuk, hanem az őszinte kritikát is. A teszt-akciónak nem (csak) az a lényege, hogy fényesre polírozzatok minket ;-) , hanem az is, hogy tanuljunk, fejlesszünk. Eddig az összes tetsztet kitettem az oldalra, ami megfelelően részletes volt, függetlenül a véleményektől. Amiket nem, csak azért, mert szófukarok voltak, viszont ott sem zártam be a kaput, csak visszaküldtem mennyiségi tuningra őket.

Konkrét hozzászólásom a teszthet: Az ízlés nem lehet vita kérdése, és elfogadom ha nem leszel nagy ShishAroma Blueberry-fan.

Egyet kérlek írj még meg: Használat előtt összeráztad-e alaposan a dobozt, vagy a szárazabb tetejéről vetted le a kavicsokat? Fontos, mert főeg hosszabb extrém hidegen vagy melegen tárolás (esetleg szállítás) közben az ízek el tudnak mászni – ugyan csak dobozon belül – egymástól, és ez egy alapos összekeveréssel helyre állítható.

ShishAroma teszt – áfonya” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nem ráztam össze rendesen, inkább az aljából kanalaztam ki, kb szobahőmérsékletű volt mire tömtem. Annyit még hozzátennék hogy kipróbáltam párologtatóban is ahogy a javaslat írja, úgy is működik, az illata kicsit más de egész jó.

  2. Igen, valami hasonlóra gondoltam. Ha van kedved még egyszer kipróbálni egy alapos összerázás után, kíváncsi lennék a véleményedre úgy is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.