Shisharoma – Blue NRG, energia ital

Feladó: Németh Szabolcs

Termék: blue NRG shisharoma kő

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: A csomagolása ugyanolyan, mint a többi shisharomás kavicsnak. Jól zár, nem folyik ki, nem párolog el a melasz. Először amikor megláttam nem tudtam mi az a blue NRG. Nem tudom, hogy miért kapta ezt a nevet, de szerintem jól hangzik. Gondolom ez stílusosabb, mint az energiaital. :P ( 10/10 )

Illata: Az illata nagyon kellemes, édes tutti-fruttira emlékeztet. Igazi energiaital illat. Lehet, hogy csak én vagyok túl mohó , de szerintem lehetne kicsit még intenzívebb. Most a dobozt kibontva se azt a tömény illatot tapasztaltam, de ez végül is nem is baj. ( 9/10 )

Ízről: Az íze igazodott az illatához. Nem túl intenzív, olyan pont jó, finom és édes energiaital. Én még ezt is egy kicsit erősebbre csinálnám, de szerintem a nagy többségnek nem lesz vele problémája. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 40 cm-es normál, kétcsöves, normál kerámiás vízipipát használtam, 33 mm-es öngyulladó szénnel. Próbáltam szabadban és zárt térben is. Nem igazán tapasztaltam különbséget azon kívül, hogy a füstje elszállt. :D Itt jegyezném meg, hogy ennek is nagyon szép, bő füstje volt és sokáig kitartott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.