ShishAromateszt – blue mint

Feladó: Virág Zsolt

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – blue mint

vízipipa ásvány, kő, áfonya és menta ízben

Csomagolás, külső: A vízipipa kavicsok csomagolása új nagyon tetszik, szerintem nagyon eltalálták a formát, anyagát tekintve is jó, kemény műanyag az alja is, és a csavaros teteje is jól zárható. Tetején látható hogy milyen ízesítésű a kavics, az alján pedig magyar nyelvű tájékoztató is van, aminek külön örültem! ( 9 )

Illata: Illata nagyon erős, már-már kicsit túl erős is, ha jó mélyet beleszagolunk kitisztítja az orrot is! A menta dominál és a háttérben érzem az áfonya édeskés ízét, illat terén szerintem lepipálja (vízi) még a dohányokat is! ( 9 )

Ízről: A vízipipa kő íze kicsit eltér az illatától, én inkább az áfonyát éreztem erősebbnek és a menta volt ami a háttérben maradt, de ha megkínáltam hővel erősebben lehetett érezni a mentát! Ízét a tömés végéig tartotta, ami szintén kiemelkedő! Hatalmas , sűrű, hófehér felhőket fújtam vele. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: A tesztet egy KM quadmetal vízipipával, el nefes mini phunnel kerámiával, páncél fóliával és 3db bamboocha szénnel végeztem. Tömés elején hőtartót használtam aminek köszönhetően gyorsan be is indult. Mivel mini phunnel kerámiába tömtem ezért a tömés olyan 40-45 percig tartott, de ekkorra már a bamboochák is megadták magukat! Tömés végére a kövecskék teljesen kifehéredtek.

Szia Zsolt, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízlett az áfonyás-mentás vízipipa kavics őrület – itt megjegyzem, hogy más is van benne, de nem sok és egyébként is titok.

Kíváncsi vagyok a véleményedre a többi ShishAroma ízről is, szerintem lesz lehetőség, hogy megkóstold őket

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.