ShishAroma teszt – Szőlő

Feladó: Kollár Viktor
Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Black grapes

Fekete szőlő ízesítésű vízipipa kő

Csomagolás, külső: Ugyan az a véleményem mint az előző teszteknél amit beküldtem . A csomagolás nekem nagyon tetszik. Praktikus könnyedén, elrakható és mindent frissen tart. Ha kifogy belőle az ásvány dohányt is lehet tartani benne. A kavicsokat pont megfelelő mennyiségű massza veszi körül így  az első 2 tömésnyi kavicsot mosás és szárítás után vissza is lehet helyezi a dobozba.   ( 10 )

Illata: Nagyon jó kellemes illata van.Édeskés nem túl tolakodó mélyebb szippantásnál kicsit erős. Engem az illata ilyen kékszőlős cukorkára emlékeztet. Nagyon jó ( 10 )

Ízről: Nagyon finom édeskés de  az illatánál kicsit savanykásabb de  nekem pont eltalálta az ízlésemet :) nagyon tetszik
Az íz kitart a pipázás végéig nem gyengül csak körülbelül az utolsó percekben kezd kicsit gyengülni. Füstje is van neki szép nagy és fehér, én 1 kicsi melaszt is locsoltam a kerámiába mert azt hallottam hogy így tovább és erősebb lesz az íze  és tényleg így van nagyon jó . ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Egy 70cm-es Tp Mrk pipával teszteltem Sultan mosható csővel. Ky óriás phunellel 2 réteg alufólia és a tetejére 3db fél Ccbrc szén + hőtartó sapka az elején és a végén. Nagyon könnyű szívni.

Egyéb:Helló, köszi ezt a finom kavicsot nagyon jó :D
Ha lehetne akkor most vaníliásat vagy csokisat kérnék vagy még a cherry-t is kipróbálnám.

Szia Viktor, Köszönjük a tesztet. Nekem is ez a kedvencem. Csak menta tuningot szokott kapni. De az üzletbe másik, egy sokkal muskotályosabb szőlővel készül a ShishAroma ásvány szőlő-menta verziója. De majd csak márciustól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.