Speciális ásvány

A Shisharoma ásványi kő vulkáni eredetű kőmorzsalék. 10 millió évek óta áll és várja érintetlenül, úgy ahogyan az izzó kráter kiköpte magából, hogy valakinek a kerámiájába kerüljön és újra átizzon. A legmegfelelőbb ásvány kiválasztása kiváló geológusok segítségével történt. (ezúton is köszönöm Nekik). A legnagyobb feladatot a megfelelő kő, ásvány kiválasztása, és annak feldolgozása jelentette. Célunk az volt, hogy a Shisharoma egyedülállóan jó tulajdonságokkal rendelkezzen.

A kibányászott követ megfelelően őröljük, méret szerint válogatjuk, szitáljuk, alaposan átmossuk, majd közel 300 fokos hőmérsékletre hevítve kizavarunk belőle minden oda nem illő ízt és nedvességet.

Ásványi kő, vízipipa kavics

Mikrokapillárisok ezrei biztosítják minden egyes vízipipa kavicsban, hogy a legkisebb csepp folyadékot is önerőből magukba szívják, anélkül hogy nagy nyomással vagy egyéb otthon nem alkalmazható technikával kellene belekényszeríteni az ízes szirupot.

ásványi kő, vízipipához

A Shisharoma ásványa

Ez azt jelenti, hogy otthon Te is bármilyen ízt tudsz magadnak keverni anélkül, hogy bármilyen különleges technikát be kellene vetni. Elég a követ és a megfelelő Shishasyrupot összekeverni, és néhány perc múlva olyan füstöt fújsz, hogy a Süsü Sárkány (copyright by Csukás István) is megirigyelné. A vízipipa ásványok csak cukormentes vízipipa ízesítőkkel működnek rendesen. A cukor, melasz és méz tartalmú ízesítők a közhiedelemmel ellentétben igen hamar tönkreteszik a vízipipa ásványt.

ásványi vízipipa kavics, kő, shisharoma

szerda, február 12, 2014, 12:25 du. Speciális ásvány