Shisharoma – Virginia, mézes dohányos ásvány

Feladó: Földesi Csaba

Termék: Virginia mézes dohány (virginia honey)

Vízipipa kő, mézes-dohányos ízesítésben

Csomagolás, külső: A csomagolása számomra nagyon kellemes élmény volt. Jó minőségű műanyag, volt egy-két sikeres találkozása a padlóval és nem tört, nem repedt. Jó, hogy átlátszó, látom, mennyi szirup van még benne, mennyire hamus a kavics. A teteje nem csúszik, könnyű nyitni. A kiszórás megkönnyítéséhez lehetne valami ötlet, de nem tudom, mi :D. ( 10/10 )

Illata: Számomra nagyon kellemes, kicsit fanyar, égett méz illat, enyhe édeskés dohány. Mint mindnek, neki is nagyon erős, domináns illata van, kibontáskor egyből belengi a szobát. Nagyon szeretem, az egyik kedvencem a Grape mint után. ( 8/10 )

Ízről: Megmondom őszintén, sose kóstoltam Mézes virginiai dohányt, de nekem nagyon bejön az az íz, amit az alkotó adott neki. Karakteres, erőteljes, ízes és lágy. Mint eddig egyik sem, ő sem kapar, nem köhögtet. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Alacsony Aladin pipával, 44 Ring szénnel és Vortex fejjel szoktam/tunk pipázni, átlag a kis vortex 2 szén-nyit megy egy töméssel, ha elég nedves a kavics. Jó társaság, egy pohár fröccs, egy film és adott a kedv.

Egyéb: Nagyon szeretem a termékeiteket, sokkal közelebb érzem a valódi élethez, mint a konkurenciát. Lehetne több kiszerelés az ízekből talán. De köszönjük az élményt és további jó munkát, sok sikert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.