Shisharoma – Vanília

Feladó: Konkoly Benő

Termék: ShishAroma-Vanília ízű vízipipa kő

vízipipa ásványi kő, vaníliás shisharoma

Csomagolás, külső: Személy szerint nagyon kedvelem ezeket a hosszúkás, átlátszó anyagból készült, billenő kupakos flakonokat. Szépen mutat bennük a folyadék. Viszont az anyaguk szerintem egy kicsit merev, lehetne valamivel lágyabb. A kupak rendesen záródik, és rázás hatására sem jelent meg a glicerines folyadék az összetételeknél. Ha bemegyek egy dohányboltba, nézelődöm a dohányok, kövek és utántöltők között, akkor legelőször ezeket a flaskákat szoktam észrevenni. Ennek az oka, hogy a címke egyszerű, letisztult és szép. Ezért odavonzza az ember tekintetét, ami után következik a bontogatás és a szagolgatás. Viszont a hátulján lévő egyszerű fehér címke helyett kellene terveztetni egy hasonlóan dizájnosat, mint az első, mert nekem így egy kicsit rontja az összhatást. ( 9/10 )

Illata: Ezt a ShishaSyrupot barátnőm kérésre vettem meg, mert nagyon tetszett Neki az illata. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy édesanyámat is le fogja nyűgözni, mert Ő viszont nagy vanília fan! Az illata nagyon kellemes, nem gyenge, és mégsem azaz agresszív, erős vanília illat, ami arcba csapja a felhasználót, mint az autóillatosítóknál. Egyszerűen kellemesen lágy! Ilyen illatot a rúdban kapható vaníliánál éreztem utoljára. Pipázás közben az illatot szinte végig lehet érezni, csak az utolsó 5-10 percben kezd el tompulni. ( 10/10 )

Ízről: Az íze hasonló tulajdonságokat mutatott, mint az illata. Kellemesen lágy, számomra nyugtató hatású. Véleményem szerint egy finom teával párosítva igazán kellemes élményben lehet részünk, amiből akár még a tartályba is kerülhet, ha az is vaníliás, vagy csak simán passzol a szirup ízéhez. A szén felhelyezése után körülbelül egy perccel már bő, ízes vízpárában volt részem, ami a kerámia teljes átmelegedése után még nagyobb lett és csak a pipázás vége előtt, olyan 15 perccel kezdett el tompulni. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50perc

Körülmények: 37 cm-es, egy szívócsöves Top Mark vízipipa
Sahlar medium phunnel (2013-as széria)
Mosható, szilikon szívócső (100 cm-es)
Homemade heba filter
Homemade hőfogó
Carbopol szén (50 mm-es)
Háztartási alufólia

Egyéb: Összességében: 10/10

A teszt előtt minden alkatrész íz és illatmentesre mostam illatszermentes mosogatószerrel. A pipa tartályába friss, klórmentes csapvíz kerül. A köveket a kerámiába helyezés előtt felkavartam, hogy teljesen homogén legyen az oldat körülöttük. A kerámiára háztartási alumíniumfóliát használtam, amit négy rétegűre hajtottam. A lyukakat úgy szúrtam, hogy nagy részük ne látszódjon ki a szén alól. A szenet gázlángon izzítottam, valamint megvártam, hogy az öngyulladós réteg teljesen leégjen róla, csak ez után helyeztem fel a kerámiára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.