Shisharoma – Tripla szőlős, Winegrape Nr.3

Feladó: Tóth Roland

Termék: SHISHAROMA szőlő (winegrape NR3)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső:  Egyszerű, letisztult megjelenés éppen annyi amennyi kell. A tetején egy jól eltalált kép miről az ember már az első pillanatban tájékozódhat a kezében tartott kavics ízéről. Oldalt semmi borítás, ami jól jön, hiszen így az ember mindig tisztában van azzal, hogy mikor van szükség az utánpótlásra.:) És emellett még megtalálható, a dobozon minden fontos tudni való is. ( 9/10 )

Illata: Igaz, hogy a doboz érdeme, de mégis ide kerül, a kibontásig nem érezni semmi illatot. A felbontást követően kellemes szőlő illat érződik. De vigyázat, aki könnyen elcsábul az egy nagyobb közeli „slukk” után kellemetlenül érinti a tömény már-már émelyítő illat. ( 9/10 )

Ízről:  Erős karakteres íz, inkább azoknak ajánlom, akik szeretik az édes ízeket. Nekem talán túl édes is volt miután beindult. (kb. 10-15 perc) Ezután nagyjából egy félórán keresztül szép bő füstöt adott. A vége felé mikor nem volt már olyan tömény akkor ízlett nekem a legjobban. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Körülmények: A teszthez egy 71-cm magas vízipipát használtam (jó hideg vízzel:)) Nammor csővel és egy mini phunnel kerámiával. A kerámián sima háztartási alufólia volt három rétegben, rajta három darab Coco-Coal szén.
Bátran ajánlom mindenkinek ezt a terméket. Hosszan tartó kellemes íz bő füsttel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.