ShishAroma teszt – zöldalma (green apple)

Feladó: Kádár Balázs

Termék: ShishAroma vízipipa ásvány – Zöldalma (green apple)

Ásványi kavics, zöldalmás aromával

Csomagolás, külső: Maga a csomagolás nincs túlbonyolítva, de nincs semmi hiányosság. A zöldalma képe jó ízt vetít előre, a doboz felbontása után ez érezhető. Maga a kupak egész könnyen nyitható/zárható, de mégis jól zár. Praktikus kis doboz, amire tervezték arra tökéletes. ( 10 )

Illata:
Kibontásakor a már jól ismert erős illat fogadott, amely kicsit hasonlít a kétalmás ásvány illatára. Érezni azt az igazi zöldalma ízt is, amit egy friss gyümölcs kettévágásakor érzünk, de mintha lenne valami érdekes mellékillata is. Ennek ellenére én megvagyok vele elégedve, hisz az íze a lényeg;. ( 9 )

Ízről: Beizzítás után már a második szívásnál érezhető volt az íze, de csak utána teljesedett ki igazán. Kevésbé volt tömény, mint szagláskor, de a karakteres gyümölcsíz egyértelműen kivehető, és az általam tapasztalt érdekes illat az ízében már nem volt érezhető. A füst mennyisége sem volt kevesebb mint máskor, sőt, ablakot is kellett nyitni, mert már mindenhol zöldalmát éreztem:D  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott
: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin 50cm-es pipa hozzá kapott csővel, El Nefes mini phunnel, öngyulladó szén. Illetve szezonális kellék a sok jég.

Szia Balázs, köszönjük a tesztet. Erre a néhány maradék nyári napra adnék még egy tippet: a zöldalmás íz víz helyett tejen keresztül szipákolva valami egészen frenetikus vízipipa-élményt adhat. ha van még a kavicsodból, érdemes kipróbálni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.