ShishAroma teszt – wingrape nr 3. – muskotályos szőlő

Feladó: Labanc Alex

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Szőlő Nr.3 (muskotályos szőlő)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Ez a csomagolás továbbá is nagyon tetszetős nekem. Átlátszó formás kis dobozban van a kavics. Fehér teteje van, ami lecsavarható azon pedig matrica van, rajta feltüntetve az ízzel. Van még rajta egy kép is egy fürt fehér szőlőről. A doboz alján szokásosan megtalálható továbbá a felhasználási javaslat, összetevők és a weboldal. Hordozásra ajánlatos kis doboz, nem folyik ki belőle a lé, mert nagyon jól zár! ( 10 )

Illata: Hihetetlenül fa..király illata van! :D Egyből beugrott a finom szőlő illata, ha jól tudom ez több szőlőfajta keveréke, de én sima fehér szőlőt érzek csak, azt viszont nagyon kellemesen! Gyengéd, nem erős finom illata van! Csak is természetes aromákból készülhetett, ha mégsem akkor minden elismerésem, hogy így létre tudták hozni! Isteni! A füst illata kifújás után ugyanilyen kellemes volt, finom, bár picit édeskésebbnek, erősebb érezhető. Mindent összevetve nekem nagyon tetszik! ( 10 )

Ízről: Szerintem leírhatatlanul finom. Pontosan ugyan az, mintha enném a fehér szőlőt. Össze se tudnám keverni! Az illatához képest valamivel erősebb,édesebb, intenzívebb!A füst mennyiségére nem lehet panaszom, mert nagyon jól sikerült a tömés!Adalékanyag csak természetes lehet benne, nem érezni semmi mást, csak tisztán a szőlőt. Rendesen fel lett szirupozva a doboz ezért lehet önteni pluszban a kerámiába az íz fokozása miatt! Megéri kipróbálni! Kisérőnek ajánlom a szénsavas szőlő üdítót, nagyon kellemes együtt. :) Az íz nálam elérte a 12 pontot a 10es skálán. Gratulálok srácok! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Ismét a 26 cm-es vízipipámmal tömtem.
Genie vortex kerámiában szívtam 3db fél cocobricoval.
A szobámban szívtam gépezés közben, zárt ajtó-ablaknál.
Sima alufóliából 2 réteget használtam.

Egyéb: Kedvencemmé vált! Minden elismerésem a fiúknak, ezt nagyon szépen eltalálták! A csokissal ellentétben ettől nagyon megváltozott a véleményem az ásványokról! :)

Szia Alex, köszönjük a tesztet. Ez volt az eddigi leglelkesebb visszajelzésünk :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.