Shisharoma – teszt: Winegrape Nr.3, Szőlős

Feladó: Nagy Viktor

Termék: ShishAroma kő – Vegyes szőlő (winegrape nr. 3)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: A jól megszokott doboz mint mindig remélem hogy ez ebben a rohanó világban sem fog változni. Lekerekített sarkok menetes tető egyszóval Dizájnos, fiatalos kinézet. És igen csak strapabíró is. A tetején a matrica nagyon tetszik ez is közrejátszott a választásnál. ( 10 )

Illata: Miután beleszagoltam a dobozba elég sok dolgot megállapítottam. Először azt hogy megmaradok ennél a terméknél mert bevált és nálam sz ár-érték arány az maximum. Másodszor azt hogy muszáj lesz a füstölés közben szőlőt ennem mert máris éhes lettem. Tényleg valódi finom szőlő illat! Semmi túl mű vagy ilyesmi. ( 10 )

Ízről: Miután hazaértem már izzítottam is a pipát kíváncsian várva a hatást. ÉS ez bizony nem maradt el, ismét nem okoztatok csalódást! Mikor megéreztem az ízét akkor egy csomó szőlővel kapcsolatos dolog jutott eszembe. Bor, az hogy mennyi fajta szőlő is van tulajdonképpen, a szőlő édes kifinomultan lágy íze és még tovább sorolhatnám. Arra a következtetésre jutottam a nagy gondolkodás közben, hogy ez bizony tényleg jó! Megéri! Fontos hogy az íz végig egyenletes nem tűnik el a vége felé! ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Top Mark 47 cm-es pipa, Egy nagyobb kerámia, 2 db Threekings szén, egy utángyártott szívócső (1m).

Egyéb: Szeretném ha következőleg pina-colada ízű kavicsot küldenétek ugyanis igazán kíváncsi vagyok az ízére! Köszönöm a lehetőséget igazán rendes tőletek!

Szia Viktor! Szőlőt csak is úgy egyél pipázás közben, ahogy azt a rómaiak tették. Fekve, tőről harapva és persze egészítsd ki a képet a szőlős ásványunkkal. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.