ShishAroma teszt – vanília

Beküldő: Molnár Zoltán

vízipipa ásványi kő, vaníliás shisharoma

Csomagolás, külső: működik, ki-becsomagolás funkcionálisan jó, később jó lesz dohányt tárolni is. Szerintem teljesen jó. Lehetne szebb is, sőt főzhetne, takaríthatna is :-)  (9 )

Illata: Végre nem valami szintetikus sz…r. Elegem volt az etilvanilines műillatú motyókból, ezért vetemedtem az üzletbeli hossza szimatolás után arra, hogy megvegyem a kavicsot. Otthon vaníliarúdal hasonlítottam össze,  tényleg hasonlít. Elfüstölve intenzív, jól érezhető vaníliaillat maradt a lakásban. Másnapra eltűnt, úgyhogy újra rá kellett pöfékelni baráti körben (10 )

Ízről: Nem fogjátok elhinni, vanília íze volt. Kellemes, nem túl tömény. Picit hiányzik nekem belőle a dohányíz, de nem is az van ráírva, hogy dohány, hanem hogy vanília. ( Nagyon finom, élethű íze van )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: kínai 25 cm-es pipa, és egy egyiptomi fejű (de állítólag szír) kb 90 cm-es pipával is próbáltam. Aztán a nagy pipával víz nélkül is teljesen jó volt (nem kaparta szét az arcomat, pedig bármilyen dohány megtenné ezt) Másnap a srácok nem tudták, hogy mi van a kerámiában, azt mondták, hogy ilyen könnyű pipát még nem szívtak.

Egyéb: Végre egy magyar termék, ami simán megállja a helyét a nemzetközi mezőnyben. Tudunk mi, ha akarunk….Beszéltem a presszóssal, ha már füstmentesnek kell lennie, valószínűleg ezt beteszi. Azért megnézem majd a helyi alkeszeket vízipöfékelve :D

Szia Zoli, köszönjük a tesztet. frankón elpirultunk. A szilvás kavicsod reméljük csütörtökre megérkezik. Ha megtanítod főzni a kavicsot, fölrakjuk valami párkereső lapra is:-))))

A presszós kontaktot külön köszönjük. Beszéltünk vele ma délután, azt ígérte, gazdagítja a galériánkat  – ahogyan ő fogalmazta – “egy harcsabajuszú féljózan vadparaszt, vízipipával” címü fotóalkotással :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.