Shisharoma teszt – Szőlős vízipipa kő, Grape Nr.3

Feladó: Szűcs Attila

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Szőlő Nr.3 (3féle szőlő)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Formás, szép alakja van, modern.
A menetes tető eléggé el lett találva, mert így könnyebb hordozni és nem csurog szét a lé a dobozból akárhova. Nagyon tetszik. Nagyon jól zár. A tetején egy kör alakú címke van, amire az íze van ráírva és van rajta még egy kép is egy fürt szőlőről. A doboz alján is található címke, az nem túlbonyolított, sima nyomtatott szöveges, viszont minden hasznos dolog rá van írva! Még mindig a megszokott 10 pontot adom neki. ( 10 )

Illata: Baromi jó illata volt már akkor is mikor kibontottam és beleszagoltam. Rengeteg szőlős kavicsot láttam már a polcokon nagyon sok variációban van és ez megtetszett, hogy 3féle szőlő van benne. Egy szőlőszörphöz vagy nem is, inkább a Lift márkájú szőlő üdítőhöz tudnám hasonlítani. Édes valamennyire de szerintem nem annyira, pontosan ennyire kell ennek édesnek lennie. Szerintem élethűre sikeredett, hihetetlenül király az illata!! ( 10 )

Ízről: Amikor elkezdtem csinálni a pipát már az akkor is érezhető édes illatot éreztem szívás közben is körülbelül. Nagyon sok eltérést nem vettem észre, annyi hogy valamivel talán erősebb az íze nem olyan halovány. Baromi finom ilyen zamatos az íze, ahhoz kétség nem fér! Leginkább a Lift márkájú szőlő ízű üdítő italhoz tudom hasonlítgatni. Mikor összeültünk az ismerősökkel senki se panaszkodott az ízre, mindenkinek nagyon ízlett és van aki vett is, annyira meg tetszett neki. Mi fehér borral kísértük, próbáljátok ki ti is, nekünk nagyon bejött! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Pipa: 55 cm Aladin Arabica vízipipa
Szívócső: Mosható Razan szívócső
Szén: 5 db fél CocoBrico
Kerámia: Eredeti fekete vortex
Tömítések: kb 2 hete lettek cserélve!
Alufólia: Házi alufóliából 4 réteg
Lyukak: Hústűvel szurkáltam ki megint
Egyéb: Szipkát is használtunk hozzá
Hely: A nappalinkban ültünk össze.

Egyéb: A vaníliásat kipróbálnám és írnék róla újabb tesztet is szívesen!

Köszönjük a részletes tesztet! Ajánljuk a szőlő-mentát, szerintem az is el fogja nyerni a tetszésedet! A vaníliásról küldtünk üzenetet. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.