ShishAroma teszt – szőlő (winegrape nr. 3)

Feladó: Molnár Gábor

Termék: Winegrape Nr.3 (vegyes szőlő)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Egy menetes fehér tetejű dobozban van. Praktikusan kialakított, szépen lekerekített sarkaival. A doboz tetején fel van matricázva egy csábítónak látszó szép nagy fürt szőlővel, ezért is tetszett meg nekem is, és választottam ezt. Az alján pedig egyéb információk vannak.  ( 10 )

Illata: Mikor ki lett bontva, és legelőször beleszagoltam éreztem azt a kellemes muskotályos szőlő illatot. Személy szerint én nagyon szeretem a szőlőt, ezért illatban nálam megkapja a maximális 10 pontot, a kellemesen édes és finom illatért.:) ( 10 )

Ízről: Ahogy az illata ugyanúgy az íze is nagyon megfogott. Eléggé édes, kicsit savanykás íze összepasszol, és kellemes harmonikus íze van. Az egyik kedvenc gyümölcsöm íze nagy jól lett “utánozva”, teljesen olyan mintha szőlőt ettem volna és érezném az utána lévő ízt a számban. Más szőlős dohányok ízben meg sem közelítik szerintem. Szőlős ízből az eddigi legjobb került nálam tömésre. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Top mark kék színű pipa. Nammor mosható szívócső és vortex kerámia. 3 darab bamboocha szén. Négy réteg sima háztartási alufólia. Zárt szobában.

Szia Gábor, köszönjük a tesztet. Képzeld el, milyen lenne, ha szeretnéd a szőlős ízeket:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.