ShishAroma teszt szőlő-menta (grape-mint)

Feladó: Földesi Csaba

Termék: ShishAroma vízipipa kő, szőlő-menta  (grape-mint)

shisharoma vízipipa kő, melynek ízesítése szőlő és menta

Csomagolás, külső: Csomagolása praktikus: átlátszó, jól záródó műanyag fehér, kellemes fogású, nem csúszós tetővel. Az alsó címkén megfelelő információkat kapunk többek közt a kő helyesFelhasználásáról és számomra fontos, hogy az internetes elérhetőséget isfeltüntették. ( 10 )

Illata: Kifejezetten karakteres, kellemes, erős. Mikor kibontásnál előszörbeleszagoltam a dobozba, nagyon megcsapott, hiszen erőteljes az illata, szerintem a főképp a menta miatt. Egyébként, ha nem közvetlenül szagolunk bele, nagyon kellemes. :) Határozottan érezni a szőlő édes illatát, a menta frissességét. Ami nagyon megfogott, hogy nincs mellékszál, mellék-illat. ( 10 )

Ízről: Íze szintén nagyon meghatározó. Először az édes szőlőt éreztem,majd később jött a menta frissítő, üdítő íze. Számomra a dohány után felemelő volt,hogy a füst nem kapar és sokkal tovább megmarad az íz is a számban és a levegőben is. (Picit mű, de nagyon finom íze volt)

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc 2 nagy szénnel, kő-csere nélkül

Körülmények: kis Vortex fejjel szerelt,35 cm magas egyiptomi vízipipával próbáltuk ki kis barátikörben, továbbá 2 db Three Kings márkájú szenet használtunk el közben. Nagyon kellemes estét kanyarintottunk a sűrű, fehér füstben. A teljes társaság osztatlan tetszését nyerte el. 1 hét alatt el is fogyott a 120g, ez szerintem elég sokat elmond…

Egyéb: Nagyon tetszett a vízipipázásnak ez a formája, szerintem gyakranfogunk használni a továbbiakban ilyen köveket, sőt, ne-adj-isten, látok rá esélyt, hogy teljesen elhagyjuk a dohányt (szinte biztos).

Sokkal praktikusabb a kő, tisztább, gyorsabban rendbe lehet rakni utána a pipát is, nem ragad tőle minden, nincs a kicsomagol-elcsomagol mizéria. Praktikus mindenkinek a használata és szerintem a nem dohányzókat is meg lehet nyerni ezzel, nálunk legalábbis volt egy hölgy, aki még sose próbált semmi hasonlót, se cigit, se pipát, es vízipipát és nagyon élvezte, megkedvelte.  További sok sikert!

Szia Csaba, köszönjük a tesztelést és a pozitív véleményt is:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.