ShishAroma teszt – szőlő-menta (grepe-mint)

Feladó: Szabó Rózsa

Termék: ShishAroma vízipipa ásvány – Szőlő-Menta (grape-mint)

shisharoma vízipipa kő, melynek ízesítése szőlő és menta

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics dobozolása praktikus és kézhez álló, könnyen lehet kezelni. Most főleg praktikus nekem ,mert indulunk nyaralni ,így bizony egy dohány könnyen “levet ereszthet” a tatyómban, de így teljes nyugalommal fogom szállítani, az tuti!
Ami még nekem tetszik, az a kép rajta, mégpedig azért, mert ha az egész kupak lila lenne egyáltalán nem lenne átlátható, így meg pont jó, hogy mégsem az az egyszerű, sima fehér kupak hanem valami kis extrával van feldobva! ( 9 )

Illata: Erről a vízipipa kőről valamiért nekem a PEZ cukorka és az Orbit jutott eszembe amikor megéreztem az illatát! Biztos azért, mert ez a szőlő íz benne nem a tipikus áporodott, fonnyadó nagypapa kertjében növő és bűzölgő szőlő hanem friss illata van. Valószínűleg ebben a menta is szerepet játszik, hogy frissességet áraszt.  ( 10 )

Ízről: Először nekem nagyon furcsa kombónak tűnt. Kételkedve tömtem meg a pipát, aztán láss csodát, csak mosolyogtam ,megint gyereknek éreztem magam aki a Hello Kitty-s PEZ cukorka tartót üríti a szájába..:)
Ennek viszont volt egy elég kellemetlen hátránya… Mindig rám kellett szólni, hogy stoppolom a pipát..! :D ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Itthon pipáztunk tegnap este, kint a teraszon, pont kellemes idő volt hozzá.
A pipám egy 40 centis pipa, kicsit feldíszítve új csővel és szép új Vortex kerámiával.

Szia Rózsa, köszönjük a tesztet. ez a “furcsa kombó” egyébként az arab világ egyik legkedveltebb íze :-) örülök, hogy ez a vízipipa ásvány is ízlett. A közeljövőben számos új ízzel, pontosabban ízkombinációval fogunk kirukkolni, amik első hallásra furcsának fognak tűnni, de ízre szintén abbahagyhatatlanok lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.