ShishAroma teszt – sárgabarack (apricot)

Feladó: Szabó Gabriella

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Sárgabarack (Apricot)

vízipipa ásványi kő, sárgabarackos ízesítéssel

Csomagolás, külső: A doboza 120 grammos, ahogy a mostani legtöbb doboz is már a jól kialakított átlátszó, műanyag és négyszögletű, lekerekített sarkakkal. Fehér menetes kupak van rajta, amivel jól lezárható. Könnyen hordozható, elfér és nem folyik ki a melasz. A doboz tetején igényes matrica, az ízzel feltüntetve, és egy képpel fölötte. A doboz alján minden szükséges adat fel van tüntetve MAGYARUL!  ( 10 )

Illata: Mikor először beleszagoltam eléggé érdekes illat fogott meg. Erős mentolos illatot éreztem, és inkább őszi mint sárgabarackot. Nem tömény, nem is gyenge az illat, pont kellemes. Én sárgabarackhoz  nem hasonlítanám, inkább mentás őszibaracknak mondanám személy szerint. Az illata egészen műnek tűnik,de nem tudom megmondani, hogy pontosan milyen barackra sikeredett. :D ( 6 )

Ízről: Az első pár szívásnál gyengén volt érezhető csak. 10 perc után már egész erős volt. Finom nagyon, az illatához képest, sokkal másabb, jobban kivehető az íz. Így már érezni a sárgabarackot,de még mindig van egy kis őszi beütése a mentollal együtt. Mű az egész, érezni rajta, érdekes, de kellemes! Nem tömény, pont jó és szép felhőket lehet ezzel is fújni! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Az udvarunkon szívtuk a barátaimmal a fűben egy fa mellett, lila pléden, egy 2 szívócsöves 47 cm-es zöld TopMark vízipipával, kék genie vortex kerámiával és 4 réteg háztartási alufóliával, 3 kocka bamboocha szénnel.

Egyéb: Érdekes egy ásvány, ennek az íznek szerintem érdemes lenne próbálkozni újra a  megalkotásával. Finom nagyon, de ez nem barack, át kellene keresztelni valami koktélra szerintem.

Szia Gabi, köszönjük a tesztet és az abban levő hasznos hozzászólásokat. Nem mindegy, hogy lila pléd, vagy lila köd (blue mist). Sajnos ha nevet adtunk egy gyereknek, átkeresztelni már nem fogjuk. De a barackos koktél már tesztelés alatt van. Az valami olyasmi lesz, mint ha grillezett nektarint ennél vanília és csokifagyival, egy kis pálinkával nyakon öntve. Érdemes azt is egyszer kipróbálni (amíg szezonja van), az egyik kedvencem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.